2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4936 بازدید | 40 پست
خیلی نگرانشم نگاه چشماش میکنم روانی میشم

سلام گلم منم چن هفته پیش درگیر این بودم تو مهدکودک گفتن مشکوکه بعد بردم پیش متخصص گفت مشکلی نداره منم چن روز کارم شده بود گریه ان شاالله که بچه شما هم مشکلی نداشته باشه 

خیلی نگرانشم نگاه چشماش میکنم روانی میشم

عجبا تحملت رو بالا ببر چیزی نیستکه نگران کننده باشه خیلی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشمش بستی یک مدت

نه بابا هیچی هیچی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
ممنونم که جواب دادی حالا به نظرتون ببرم پیش متخصص یا 2 ماه دیگه طبق گفته خودشون ببرم بهزیستی

ببر متخصص.خواهش میکنم گلم

راست میگی .تو این مورد خیلی ضعیفم

کاملا درکت میکنم.

پسرم که 6 ماهش بود،تو درمونگاه مراقبت،گفتن چشمش انحراف داره.

چشمت روز بد نبینه.انگار دنیا رو سرم خراب شد.منم بغض و گریه و جیگرم آتیش میگرفت براش.

بردیمش دکتر گفت شاید انحرافش کاذب باشه،6 ماه دیگه هم بیاریدش.

بردیمش کلینیک فوق تخصصی نور،گفتن هیچ مشکی نداره.

شمام حتما برو میش متخصص،حتی فوق تخصص.

اصلا هم بد به دلت راه نده،عزیزم.ان شاءالله که چیزی نیست.

منم پارسال توبودم فقط برای پسرم با اون چشمای قشنگش مثل گربه کشیده ودرشت بودگریه می کردم همش شماره چشمش بالامیره شماره چشمش 5شده

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

واقعاً دليل گريه تون را متوجه نميشم، مشكوك به تنبلي چشم هستن، خداي نكرده مريضي لاعلاج ندارن كه، من خودم از بچه گى بهم گفتن تنبلي چشم دارم، هيچ وقت هم تو بچگيم راضي نشدم عينك بزنم، الان هم اگرچه با عينك ديدم بهتره ولي بدون عينك راحت ميخونم، رانندگى ميكنم و به همه ى كارهام ميرسم و هيچ مشكلي هم ندارم. 

سلام

میشه منو راهنمایی کنید من هرسال دخترم چکاپ چشم بردم ولی تابستون که بردم غربالگری گفتن مشکوک به استیگمات و من پیش بینایی سنجی که معرفی کردن نبردم بردم پیش متخصص که کارشو واقعا قبول داریم و گفت اصلا مشکلی نداره و در ضمن هر استیگماتی نیاز به عینک نداره و گفتم سال بعد بیارم گفت نیازی نیست دوسال دیگه بیار حالا من یه نگرانی همشته دلمه