2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا دختر دارن بیان ی لحظه

3944 بازدید | 146 پست

خانوما حستون ب دختر دومتون چیه من چرا نمیتونم باهاش کنار بیام همش میگم افکار منفی رو بریزم دور ولی چرا از ذهنم پا‌ک نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اولشه ب دنیا بیاد خوب میشی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان اومدی درد دل کنی 

ملت غیور میان میخورنت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من یه پسر دارم یه دختر ،،همش دارم میگم کاش اولی هم دختر بود ،،،دو تا خواهر واقعا خیلی خوبه ،،،خیلی عالیه ،،خودم دو تا دختر بودیم عشق میکردیم ،،بهترین خاطرات مال روزه‌های با هم بودنمونه،،حیف که توان ندارم و زندگی خوبی هم ندازم وگرنه برای دخترم هم حتما یه خواهر. می آوردم 

خانواده شوهرت چیزی نمیگن چرا پسر نداری من لعنتی از اول بارداری ی روز خوش نداشتم

بگو پسرتون عرضه نداشته جنسیت دست اونه

خانواده شوهرت چیزی نمیگن چرا پسر نداری من لعنتی از اول بارداری ی روز خوش نداشتم

خ‌شبختانه خانواده شوهر ندارم قبل زایمانم شوهر همش میگفت پسر ولی دیگه اونم کنار اومد با این موضوع سالم باشه دختروپسر نداره که

خدایا خودت کمک کن