2821
2789
عنوان

اجیا بیاید

64 بازدید | 9 پست

من واقعا واسه اینکه نمیتونم حضوری برم پسرارو ببینم تمام موقعیت هایی که شاید نتیجه ی خوبی داشته باشنو دارم از دست میدم یعنی قشنگ میبینم طرف واقعا دوستم داره اسم حضوریو میاره بهم میریزم واسه همین سه ساله اصلا نمیتونم تو رابطه جدی برم چون اعتماد بنفسم با اینکه چهرم خوبه پایینه واسه حضوری دیدن از پشت گوشی زبونم درازه ولی واقعا خیلی واسم سخت و بزرگه که بار اول یکیو برم ببینم 🤕چیکار کنم؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته؟؟ 

و اینکه اعتماد ب نفستو ببر بالا و از یکی شروع کن و برو جرات داشته باش تو بهترینی بخدا

من ی ادماییو دیدم قیافه داغووووووون چترال یه ادایی میاد بیا و ببین برو خودتو نشون بده اصلنم خجالت نکن تو زیبایی❤️😊

بعنوان دوست برو ببینشون 

چند سالته؟؟ و اینکه اعتماد ب نفستو ببر بالا و از یکی شروع کن و برو جرات داشته باش تو بهترینی بخدامن ...

عزیزمی 🥺🥺🥺.. 21سالمه.. آره واقعا درست میگی خودمم خیلی دیدم از این آدما.. فقط نمیدونم چرا اینقدر واسه من سخته که بار اول برم یکیو ببینم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چرا خیلی با اعتماد به نفس باش خانمانه برو طرف ببین وقتی یکی دو بار نهایت سه بار بیینیش این مشکلت ترس ...

خیلی حساسم رو همه چی واسه همین اینقدر حساسیتم زیاده که بیخیال دیدن میشم.. مثلا روتیپ ظاهر حرف زدن میترسم یهو سوتی بدم یجوری 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزمی 🥺🥺🥺.. 21سالمه.. آره واقعا درست میگی خودمم خیلی دیدم از این آدما.. فقط نمیدونم چرا اینقدر و ...

عیب نداره قرار بذار برو یا تنها نرو واسه اولین بار با دوستی که بهش اعتماد داری برو 😊 

خیلی حساسم رو همه چی واسه همین اینقدر حساسیتم زیاده که بیخیال دیدن میشم.. مثلا روتیپ ظاهر حرف زدن می ...

حساس نباش درسته این چیزا مهمه ولی خب یبار ک یکیو ببینی هرچند سخت بعدش اسون میشه ب اون اسون شدنه فکر کن

حساس نباش درسته این چیزا مهمه ولی خب یبار ک یکیو ببینی هرچند سخت بعدش اسون میشه ب اون اسون شدنه فکر ...

آره باید هرجور شده ی بار این طلسمو بشکنم.. عزیزم خودت چندسالته میشه از تجربه هات بگی؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز