2777
2789
عزیزم چی شد چیکار کردی؟؟؟ میشه بگی؟ تاپیکت طولانی بود

دختر منم ماهی یکی دوبار تب میکرد ما خیلی دکتر بردیم آزمایش خون و سونوگرافی و تب مدیترانه ای و مارشال و روماتولوژی و هزاران هزار ماجرا 

طوری که تو یه روز سه تا متخصص عوض کردیم

آخزش هم هیچی نتیجه درستی نداشت و همش میگفتن سالمه و هیچیش نیست ما حتی تا مرز دادن قرص تب مدیترانه ای هم پیش رفتیم قرص و گرفتیم ولی ندادیم

ولی بعد یه مدت قبول کردیم که بدن بچه ضعیفه و تو پروسه دندون هم بود بدتر میشه 

تقویتش کردیم و میکنیم الان باز خداروشکر بهتره و مثل بچه معمولیه ولی بد مریضه یعنی اگه الانم تب کنه سخت تبش میاد پایین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
دختر منم ماهی یکی دوبار تب میکرد ما خیلی دکتر بردیم آزمایش خون و سونوگرافی و تب مدیترانه ای و مارشال ...

خب خداروشکرررر

من اگه اون باشه چیکار کنم😭😭😭😭 حال بدی دارم الان😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی عزیزمحالم خیلی بده دقیقا چند ماهه سر دوهفته تب میکنه

ببر پیش متخصص آزمایش ژنتیکی تب مدیترانه ای مینویسه هزینش زیاده ولی چاره نیست برای ما منفی بود

ولی باز از همه لحاظ بچتو چک کن

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
ببر پیش متخصص آزمایش ژنتیکی تب مدیترانه ای مینویسه هزینش زیاده ولی چاره نیست برای ما منفی بودولی باز ...

عفونی خوبه؟؟؟ فردا وقت گرفتم بتونم ببرم...

راستی شما متخصص ژنتیک خوب میشناسید؟

خب خداروشکررررمن اگه اون باشه چیکار کنم😭😭😭😭 حال بدی دارم الان😭😭

انشالله که نیست و به یه دکتر هم قناعت نکن از همه لحاظ بزار چک بشه و حتی اگه تب دوره ای باشه بیشتر اوقات با یه قرص کنترل میشه و اکثرا تا چهار پنج سالگی خوب میشه

عفونی خوبه؟؟؟ فردا وقت گرفتم بتونم ببرم...راستی شما متخصص ژنتیک خوب میشناسید؟

عزیزم یه متخصص اطفال ببر فعلا به ژنتیک و اینا نیاز نیست و به احتمال بالا اصلا نیاز نباشه

و اگه لازم باشه اونا بعد آزمایش ارجاع میدنت 

انشالله که نیست و به یه دکتر هم قناعت نکن از همه لحاظ بزار چک بشه و حتی اگه تب دوره ای باشه بیشتر او ...

ولی خوندم خوب نمیشه تا آخر باید قرص مصرف کنن😭😭 تورو خدا دعا کن بچمو، خیلی ضعیفه،، دکتر خوبم میشناسی بگو تورو خدا،، من تهرانم

ولی خوندم خوب نمیشه تا آخر باید قرص مصرف کنن😭😭 تورو خدا دعا کن بچمو، خیلی ضعیفه،، دکتر خوبم میشناس ...

نه این طوری نیست و احتمال خوب شدنش هست

من تبریزم عزیزم اطلاعی ندارم

و اگه بچت ضعیفه به احتمال زیاد به خاطر ضعف بدنیه مثل دختر من که توان مبارزه نداره

دعا کن تورو خدا چیزی نباشه

انشالله که چیز جدی نیست به حق حضرت علی اصغر خیلی زود دلت آروم میگیره

تهرانم نمیشناسم جایی رو

همینجا بپرس تو نی نی سایت راهنماییت میکنن نهایتش برو کرج

خیلی قدیمی ها تل میگرفتم یعنی غذایی تو گلو گیر میکنه که پنهانی هست دکترا قبول ندارن ولی جواب میده انشاءالله 

.