2777
2789

انتخاب واحد دانشگاه آزاد 

ترسناک تر از این نداریم اصلا و ابدا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣تجربشو ندارم خداصبرت بده

😂🙏

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

سلام لیمو ترش خوبی من پیامای قبلیتو خوندم، میشه بگی برای ای وی اف کجا رفتی همین ایلام خودمون؟ دکتر ف ...

اره ایلام پیش فربد ولی نتیجه نگرفتم بنظرم وقتت رو اونجا تلف نکن کمتر کسی نتیجه گرفته اونجا 

سلام لیمو ترش خوبی من پیامای قبلیتو خوندم، میشه بگی برای ای وی اف کجا رفتی همین ایلام خودمون؟ دکتر ف ...

شما خود ایلامی؟ من از جاهای نزدیک مرکز دزفول رو شنیدم میگن خوبه یه خانمی همینجا تو سایت گفت بعد چندین سال اونجا نتیجه گرفته بود پیش دکتر سیما جنتی،،، گفت 10 نفر بودیم 8 نفر مثبت شدیم پیشش، من ایلام یبار ای یو ای کردم یبار ای وی اف نشد، فربد هم دکتر بدیه اصلا نمیتونی باهاش راحت باشیو سوال بپرسی تو این مدت جز بالاپایین شدن هورمونام و دردسراش هیچکاری واسم نکرپ