2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس که تو دوران شیردهی میشه رژیم گرفت اگه اره چه نوع رژیمی ؟❤️

در دوران شیردهی، بدن به انرژی و مواد مغذی زیادی نیاز دارد تا هم تولید شیر به درستی انجام شود و هم سلامت مادر حفظ گردد. بنابراین، کاهش وزن در این دوران باید با احتیاط و با رعایت اصول خاصی انجام شود.

آیا می‌توان در دوران شیردهی رژیم گرفت؟

بله، در دوران شیردهی می‌توان رژیم گرفت، اما باید مراقب بود که رژیم غذایی به گونه‌ای تنظیم شود که تولید شیر کاهش نیابد و بدن مادر به تمام مواد مغذی مورد نیاز برای خود و نوزاد دسترسی داشته باشد.

نوع رژیم در دوران شیردهی:

1. کاهش تدریجی کالری:

در دوران شیردهی، کاهش شدید کالری توصیه نمی‌شود. باید کالری مصرفی را به آرامی کاهش داد تا از افت تولید شیر جلوگیری شود. به طور کلی، کاهش 300-500 کالری در روز می‌تواند به کاهش وزن کمک کند بدون اینکه تأثیر منفی بر شیر مادر بگذارد.

2. توجه به پروتئین:

پروتئین برای حفظ عضلات و تأمین انرژی لازم برای بدن بسیار مهم است. مصرف پروتئین‌های با کیفیت مانند مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، حبوبات و لبنیات کم‌چرب توصیه می‌شود.

3. چربی‌های سالم:

چربی‌های سالم مانند روغن زیتون، آووکادو، بادام و گردو به حفظ سلامت مادر و تولید شیر کمک می‌کنند. این چربی‌ها برای نوزاد نیز مفید هستند.

4. کربوهیدرات‌های پیچیده:

به جای کربوهیدرات‌های ساده، از کربوهیدرات‌های پیچیده مانند برنج قهوه‌ای، جو دوسر، سبزیجات و میوه‌ها استفاده کن. این منابع انرژی پایداری برای بدن فراهم می‌کنند.

5. آب و هیدراتاسیون:

نوشیدن آب کافی در دوران شیردهی بسیار مهم است. در این دوران، نیاز بدن به مایعات بیشتر است، بنابراین سعی کن به طور منظم آب بنوشی تا از کم‌آبی جلوگیری شود.

6. وعده‌های غذایی کوچک و متعدد:

خوردن 5-6 وعده غذایی کوچک در طول روز می‌تواند به حفظ انرژی و جلوگیری از احساس گرسنگی زیاد کمک کند. این کار همچنین به افزایش سوخت‌وساز بدن کمک می‌کند.

7. تمرینات سبک:

پس از مشورت با پزشک، می‌توان تمرینات سبک مانند پیاده‌روی، شنا یا یوگا را انجام داد تا به کاهش وزن کمک کند.

نکات مهم:

مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه: قبل از شروع هر رژیم، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنی تا مطمئن شوی که رژیم انتخابی به نفع سلامت تو و نوزادت است.

رژیم‌های کوتاه‌مدت یا محدودکننده: رژیم‌های بسیار محدود یا کم‌کالری برای مادران شیرده توصیه نمی‌شود، چون می‌تواند باعث کاهش تولید شیر و آسیب به سلامتی مادر شود.

جمع‌بندی:

در دوران شیردهی می‌توان به طور معقول و تدریجی وزن کم کرد، اما رژیم باید به گونه‌ای باشد که از کاهش تولید شیر جلوگیری کرده و مواد مغذی کافی برای مادر و نوزاد تأمین کند. اگر قصد رژیم گرفتن داری، حتماً از یک متخصص کمک بگیر.

آخه من شنیدم نباید بیشتر از دو روز تو هفته فست کرد

نه چنین چیزی نیست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تو شیردهی مشکلی نداره؟

تو شیردهی و بارداری و در سنین رشد و کلا  افراد نابالغ ممنوعه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2790
2778
2791
2779
2792