lonalamia مدیر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 287 عنوان دید زدن🍑 | مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 38 پست بابا خسته شدم کلا تو اینستا داره بدن این دختر اون دخترو دید میزنه هی میگم نگاه نکن باز نگاه میکنه خودم ظاهرم خوبه کم نمیزارم براش اخه چرا اینکارو میکنه خستمممم 1403/11/07 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahekaf عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 430 اکثرا ایرانی نیستن برای فالوور همه کار میکنن چرا بابا این همه بلاگر ایرانی ندیدی چیکار میکنند شوهراشون از خودشون بدتر
lonalamia مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 287 ببین شوهر من از اوناست که واقعا پاکه و میدونم سمت خیانت و اینا نمیره .با اینکه 24سالش بود که زنش شدم ... یعنی خطرناک نیست این رفتارش؟ خیلی خستم هر دفعه میبینم دلم یهو خالی میشه چه رفتاری کنم؟
lonalamia مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 287 بذار راستی الان گوشی شوهرم دستمه ببینم اکسپلورشو 😂 چی داشت؟🥲
lonalamia مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 287 چرا بابا این همه بلاگر ایرانی ندیدی چیکار میکنند شوهراشون از خودشون بدتر خاک بر سرشون واقعا یه مشت آدم که ادعای روشن فکری دارن
زری_هستم عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 3715 بذار راستی الان گوشی شوهرم دستمه ببینم اکسپلورشو 😂 الان دیدم پرررررررره عکس زنای نیمه برهنه اس نمیدونم چیکار میکنه باز میاد 😂😂😂بهش گفتم برام مهم نیست به زور که نمیتونم تغییرت بدم دلت جهنمو میخواد ادامه بده🤭
lonalamia مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 287 الان دیدم پرررررررره عکس زنای نیمه برهنه اس نمیدونم چیکار میکنه باز میاد 😂😂😂بهش گفتم برام مهم نیس ... وااااای من حرص میخورم قشنگاااا نمیتونم اصلا عادی باشم کاش گوشیشو بزنم بشکنم راحت شممم
زری_هستم عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 3715 وااااای من حرص میخورم قشنگاااا نمیتونم اصلا عادی باشم کاش گوشیشو بزنم بشکنم راحت شممم حق داری منم اگه این مدت رو خودم کار نکرده بودم الان عجیب عصبی میشدم هرچی میکشیم از همین گوشیای لعنتیه
یه_دختر_پر_از_آرزو عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 8613 یعنی خطرناک نیست این رفتارش؟ خیلی خستم هر دفعه میبینم دلم یهو خالی میشه چه رفتاری کنم؟ بستگی به ذات شوهرت داره .یکی میبینی فقط نگاه میکنه یکی میبینی ببخشید ببخشید ببخشید خود ارضایی میکنه باهاشون یکی وسوسه میشه میره با امثالشون رابطه برقرار میکنه و خیانت میکنهباید دید همسر شما چطور آدمیه 💔👌🏻 بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....