2777
2789
عنوان

دید زدن🍑

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 38 پست

نمیشه ب عنوان تنبیه

رابطه مابطه باش نداشته باشی

وقتی بلد نیستی راهنمایی کنی:

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه همینجورین یا فقط اینه؟؟؟؟

منم تو اکسپلور شوهرم میبینم عکسای نیمه برهنه پرسیدم ازش میگه خود اینستاگرام میاره برام میگم لابد دیده علاقه داری میاره برات

کلا خیلی حساسیت نشون ندادم ولی چندباری تو اکسپلورش رو این عکسا زدم نات اینترستد (یعنی علاقه ندارم) حالا بعد باید ببینم بازم میاره براش یا نه😂

منم تو اکسپلور شوهرم میبینم عکسای نیمه برهنه پرسیدم ازش میگه خود اینستاگرام میاره برام میگم لابد دید ...

کجا اینکارو کردی خدا خیرت بده درست بشه دعات میکنم🤦🏻‍♀️😂

ببین شوهر من از اوناست که واقعا پاکه و میدونم سمت خیانت و اینا نمیره .

با اینکه 24سالش بود که زنش شدم ولی تا اونموقع به خودش اجازه نداده بود دوست دختر داشته باشه و بخاد حتی رابطه جنسی داشته باشه 

ولی اونم نگاه می‌کنه

اونم اکسپلورش پره دختر و زنای ناجوره 

کلا تو مردا کرمه  این مدلی 

اینجوریه ک انگار تو نوجوونی نگاه میکردن چون زن نداشتن ک تخلیه بشن . الان تبدیل شده به اعتیاد و نمیتونن رها کنن . با وجود اینکه زن دارن .

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

کجا اینکارو کردی خدا خیرت بده درست بشه دعات میکنم🤦🏻‍♀️😂

هر چی عکس این مدلی تو اکسپلورش میبینی سه تا نقطه کناریشو بزن گزینه علاقه ندارم رو بزن 

اگه دوباره نره سرچ نکنه لایک نکنه دیگه براش خیلی کمتر میاد  

2790
2778
2791
2779
2792