2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

151 بازدید | 18 پست

سلام و عرض ادب 

من دو بار سابقه جراحی پولیپ بینی داشتم 

و الان جدیدا دو ساله هر سال این موقع ها لوزه هام شروع میکنن به ادا در آوردن 

حالا برا من آنتی‌بیوتیک قوی نوشتن با یه قرص جوشان استیل سیستئین من این جوشان رو میخورم احساس میکنم دماغم بوی تعفن میده 😢

بعد آبریزش بینی بهم دست میده ۳۰ ۴۰ بار عطسه میکنم . همین اردبیهشت عمل کردم ممکنه بافت های بینی ام خون ریزی کرده باشن ؟ الان با آب و نمک شست‌وشو دادم چیزی بیرون نیومد این بو داره خفم میکنه اگه کسی تجربه مشابه داره اعلام کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😑 پس چی دارم میگم؟؟ اره بوش خوب نیست. تازه این قرص داروی تزریقیش هست اون رسماً بوی فاضلاب میده

من دیگه برام بینی نمونده دو بار رفتن بافت هاش رو به فنا دادن سر این پولیپ دیگه بو اصلا متوجه نمیشم فقط الان یه بو میفهمم اونم بوی بد تو بینی خودمه

من دیگه برام بینی نمونده دو بار رفتن بافت هاش رو به فنا دادن سر این پولیپ دیگه بو اصلا متوجه نمیشم ف ...

خب عزیزم شما یه کاری کن قرصو بنداز تو اب وقتی داره حل میشه و اخراشه بده یکی بو کنه یوشو برات توصیف کنه اصلا بگو یکمشو بخوره بهت بگه بوش چطوره...

2790
2778
2791
2779
2792