2789
عنوان

پریود نشدن

77 بازدید | 13 پست

من ماه پیش یه هفته بعد پریودیم لکع بینی داشتم سویق عدس خوردم تا همبن هفته پیش هم میخوردم سویقو و همینطور فرنی نشاسته بعد اینماه پریود نشدم هنوز درد دارم و حالت لکه بینی ولی پریود نشدم از عطاری پرسیدم گفت از این چیزایی ک خوردیه و گفت تخم شوید بخورم بنظرتون اینماه پریود نشم عیب داره؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر نکنم .منم نمی شدم رفتم دکتر 4 تا امپول پروژسترون داد چند روز بعد شدم البته ازمایش دادم 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

نههههه عوارضش زیاده

دیگه دکتر گفت باید بزنی چون خیلی وقت بود نشده بودم گفت بده 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

دیگه دکتر گفت باید بزنی چون خیلی وقت بود نشده بودم گفت بده

عوارضش چیه ؟

عوارضش چیه ؟

3یا 4  ماه نشدم درست یادم نمیاد ولی بعد زدم شدم 

برای بعضیا عارضه ای نداره خب شاید شما از اون دسته بودین

فهمیدم ممنون