2777
2789
عنوان

کمکم کنید

55 بازدید | 3 پست

سلام حالتون خوبه لطفا کمکم کنید 

نوزادم ۸ ماهشه تا الان تقریباً خیلی مراقبش بودم ولی آلن که چهاردست و پا میره خیلی تو جمع اذیت میشه چون خواهرشوهرم به دخترش ادب نداده ۱۲ سالشه مثل زنای بزرگ فقط میخواد دختر من یا بچه های دیگرو نگه داره برداره بغلش مثلا بچه برادرشوهرم یه پسر یکساله ست هزارتا بلا سرش چون از نوزادی بغلش می‌گرفت میگردوندش خواهرشوهرمم افتخار میکنه میگه شوهر خوب بچه نگه میداره برادرشوهرمم اینا هرچقدر بهش تذکر میدادن برش می‌داشت مثل امشب مثلا تو خونه برادر شوهرم اینا بودیم تو اتاق پسر برادرشوهرم رو نگه می‌داشت دختر خواهرشوهرم یهو از رو تخت بچه افتاد ما همگی به صدای گریش رفتیم دیدیم از دستش افتاده از سرش خون اومد حالا به دختر منم خیلی میچسبه ولش نمیکنه هرچقدر میگم نکن اذیت میشه نکن یا تذکر محکم میدم اما ول کن نیست  داغ دلش مونده فقط بگردونتش یا برش داره ولی تا الان اجازه ندادم چون میدونن من حساسم دختر منم خودش چهار دست و پا راه میره میشینه خودش بازی میکنه اما اگه یه دقیقه نباشم مطمعنما هزار تا بلا سرش میارن بخاطر همین حتی یه سرویس بهداشتی هم تو جمع نمیتونم برم 

میترسم مثل بچه برادرشوهرم دخترمو بزنه زمین مثل کَنه هستش 

اگه خونه ما مادرشوهرم بیاد اونا هم میان چطوری مراقب بچم باشم که کَنه خواهرشوهرم اذیتش نکنه تذکر دادن و  حرفم تو کلشون نمیره آنقدر که پررون لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟

کنه خواهرشوهرم چیه!!بچه خودش حتما کمرش درد میگیره بعدم به شوهرت بگو که بهشون تذکر بدن یا خودت بچه و نگه داری کن بهشون بگو دوست ندارم کسی بغلش کنه اذیت میشه یا الکی بگو گریه میکنه

More important than loving is how long you love her.؟

درسته بچه خودشه اما نباید آنقدر بی‌شعور بار بیارن که مردم هزارتا حرف بهش بگن الان بچه برادر شوهرم رو از بغلش انداخت زمین کلی حرف بهش گفتن چون به زور بغلش میگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷