2777
2789
نه ، صبر کن بالاخره خودش پیام میده ، یا هم عیدی، مناسبتی چیزی را بهش تبریک بگو .

مناسبت الان از کجا بیارم 😂  منم کارم خیلی زشت بود بعد قاطی کردم یه قلب زیر استوریش بزارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مناسبت الان از کجا بیارم 😂 منم کارم خیلی زشت بود بعد قاطی کردم یه قلب زیر استوریش بزارم؟

قرمز نذار سبز بذار .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منظور از بی محلی یعنی تو دورانی که با هم در ارتباط هستین نه اینکه از دور بی محلی کنی

کاش می تونستم

وقتی می بینمش اصلا نمی تونم نگاهمو کنترل کنم

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

😂 همون قلبم بزارم پررو میشه رنگش فرق نداره به نظرم سفید بزارم فکر کنم قلب سفید علامته صلحه😂

سفید هم خوبه ...بذار دیگه اگه میخوای صلح کنی ، انشاالله ک اون هم دنبال صلح باشه و زود زود ب ارزوت برسی ...فقط مواظب باش دل و جوونیت را تو این راه و این ادم حروم نکنی🌹 موفق و خوشبخت باشی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میفهمم چی میگی ولی دیگه باید کنترل کنی وگرنه قدرت میفته دست اون حتی اگر رابطه رو شروع کنی

درسته ولی خب از بس مغروره که میدونم خودشم هیچوقت پیشقدم نمیشه

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.