2777
2789
عنوان

دزد جوراب 2

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 25 پست

عروسی خواهرم بود دوسال پیش .(دیدید که به خواهر برادرای عروس و داماد هم کادو میدن الان اسمش یادم نیست.)پارچه ایی رو که به من دادن یهو غیب شد همه جا رو اخر شب گشتم پیدا نشد بعد یه مدتی به اون کسی که شک داشتیم دیدم برده پارچه رو دوخته برا شوهرش کرده لباس .ولی ندید که من دیدمش تو بیرون

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد میگه شالتو از کجا خریدی گفتم ازاین به بهد هرچی خریدم دوتا میخرم شوهرش خنده خنده گفت خدا خیرت بده منو دیوونه کرده همه جا مبگرده مثل وسایل تو پیدا کنه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

دیدی بهت گفتم این کلا همش میخاد از تو تقلید کنه عاشق  وسایلای و سلیقه توهه هرچی ک میخری براش ب نما میاد چقد مهمی براش😃بده اینجوری یه جورایی انگار حسرت وسایل داره نشان از کمبودشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
اهان خدا رو شکر فکر کردم شال هم برداشته

نه دیگه برنداشته دراین حدم نیست به جوراب قانعه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
واقعا میگی؟رفتاراش غیرعادی عین بچه های 5_6ساله س 

اره بخدا جدی میگم نمیدونم چرا اینجوری میکنه به هیچیز خودش قانع نیست

دیدی بهت گفتم این کلا همش میخاد از تو تقلید کنه عاشق  وسایلای و سلیقه توهه هرچی ک میخری براش ب ...

ازه میرونی از اولم عقد کرده بود که من عروسشون شدم از همون موقع همینجوری بود ولی الان دیگه النی شده

من به زن برادرم دارم هر چي ميخرم همون لحظه ميبره نشون برادرم ميده از طلا بگير تا جوراب 

دو روز بعد ميره عين همون رو ميخره 

ما تازه خونه خريديم رفتن كنار آپارتمان ما عين ما خونه خريدن 

من حامله شدم اون همش ميگفت حالم بهم مسخوره فكر كنم حامله ام 

من رفتم آتليه فرداش گفت لباستو بهم ميدي ميخوام برم آتليه 

خلاصه هر كاري هر چيزي من انجام بدم يا يه درجه بهترشو انجام ميده مياد ميگه من اون مدلي ( منظورش مال منه) دوست نداشتم يا دقيقا همونو انجام ميده 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍