2777
2789
عنوان

زن بی حیا و هول

2264 بازدید | 49 پست

من نزدیک هفت سال با یه کاربری دیگه نی نی سایت عضو بودم هیچ وقت نشد هیچ آقایی در خواست بده ،این کاربری هم تا حالا هم چین چیزی نبوده خدا رو شکر .بعد چند وقت پیش این کاربریم تعلیق شد با شماره شوهرم اومدم  واسع اینکه با شماره اون کاربری ایجاد کردم همین طوری جنسیت زدم مرد 😂کلا دو روز بیشتر نگذشته بود که ده تا درخواست دوستی داشتم از خانم ها .منم که اصلا حواسم نبود جنسیت زدم مرد پذیرفتم بعد اونام هی شروع می کردن به درد و دل تا اینکه یکیش یه دفعه وسط درد و دل گفت شما زن نداری 🙄اون موقع بود که فهمیدم اینا فکر می کنند من مردم و من حواسم نیست .....خدایی چرا یه خانم اونم متاهل با کسی که فکر می کنه مرده بشینه درد و دل کنه اونم در مورد شوهرش بگه  و از شوهرش بد بگه جلو یه مرد دیگه .....خیلی اعصابم خورد شد همه اون خانم های که درخواست دوستی داده بودن پاک کردم از اون کاربری هم خارج شدم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یاد جمله کرم از خودِ درخته افتادم چرا یهو🤔

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘