2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

653 بازدید | 52 پست

به نظرتون کسی که جدا میشه و دوباره ازدواج می‌کنه همسر اولش رو فراموش می‌کنه ؟

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
هیچ وقت درد رو فراموش نمیکنی ولی از ذهنت دورش میکنی میندازی لای خرت و پرت ها

شما هم تو عقد جدا شدین ؟ 

من خیلی ناراحت هستم 

نمی‌دونم باید بگم طلاق گرفتم 

یا نامزدیم رو بهم زدم

اسمش هم از شناسنامه ام پاک نشد 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم تو عقد جدا شدین ؟ من خیلی ناراحت هستم نمی‌دونم باید بگم طلاق گرفتم یا نامزدیم رو بهم زدماسمش ...

بله منم تو عقد جدا شدم و باکره بودم .... و وقتی جدا میشی دیگه برای طرف خواستگار مهم نیست اسمش تو شناسنامه هست یا نه پس خودت رو اذیت نکن چون در اصل ماجرا توفیری نداره 

میتونم علت رو بپرسم؟ 

بله منم تو عقد جدا شدم و باکره بودم .... و وقتی جدا میشی دیگه برای طرف خواستگار مهم نیست اسمش تو شنا ...

متاسفانه اعتیاد به الکل داشت 

بله منم تو عقد جدا شدم و باکره بودم .... و وقتی جدا میشی دیگه برای طرف خواستگار مهم نیست اسمش تو شنا ...

مجدد ازدواج کردین الان؟

کاش منم تو عقد جدا میشدم ، الان اینقدر درد و رنج همراه خودم نمیکشیدم اینور و اونور🥺

خانمهایی که طلاق میگیرن خیلی قوی ان 

من یه ترسو و بزدلم که نمیتونم جدا شم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

عزیزم اگر تو عقد جدا شدی راحت میتونی اسمش از شناسنامه پاک کنی چون دوشیزه ای

من رابطه جنسی داشتم 

هرچند یک ماه بعد از اینکه رابطه بر قرار کردیم 

چون خون نیومد دکتر رفتیم 

و بهم نامه داد دوشیزه هستم 

ولی خب در اصل ماجرا فرق نمیکنه 

من ده ماه زنش بودم ....

مجدد ازدواج کردین الان؟کاش منم تو عقد جدا میشدم ، الان اینقدر درد و رنج همراه خودم نمیکشیدم اینور و ...

نه سه سال گذشته و هنوز قسمتم نشده 

من هم خیلی وابسته بودم و اصلا مجردی دوباره رو تاب نمیاوردم جوری که با همه اخلاق های بدش می‌ساختم ولی وقتی خیانتش رو شد برام تاب نیاوردم و جدا شدم 

متاسفم اعتیاد به الکل بعد ها رو رفتارش با شما هم تاثیر میزاره الان جدا شدی؟

آخرش هست 

داریم توافقی جدا میشیم 

علاوه بر اعتیاد به الکل و سیگاری بودن 

نماز و روزه و.. در کار نبود 

و رابطه نامشروع هم متوجه شدم داشته 

نه سه سال گذشته و هنوز قسمتم نشده من هم خیلی وابسته بودم و اصلا مجردی دوباره رو تاب نمیاوردم جوری که ...

چه مدت عقد بودین ؟

من رابطه جنسی داشتم هرچند یک ماه بعد از اینکه رابطه بر قرار کردیم چون خون نیومد دکتر رفتیم و بهم نام ...

بله هیچ فرقی نمیکنه اما یادت باشه ما کالا نیستیم که دست دوم بشیم 

مهرش از دلت رفته یا هنوز دوسش داری؟