khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5716 عنوان 😂داستان این درس خوندن چیه خدایی 125 بازدید | 3 پست یه روز خودمونو انقدر تو یه درس خفه میکنیم که برای روز بعد حوصله هیچی نباشهمن دیشب قهوه خوردم خوب بود همچی اما الان خوردم باز خوابمه چرا ؟؟از ظهر تا عصر هم خوابیدم🤦🏻💔چیکار کنم آخه شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 1403/11/07 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_مهربونیها عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 361 منم همین جوریم فک کنم باید تعادلو تو درس خوندن رعایت کنیم قشنگ دو سه روز خودمو خفه میکنم بعد چند روز هیچی به هیچی
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5716 منم همین جوریم فک کنم باید تعادلو تو درس خوندن رعایت کنیم قشنگ دو سه روز خودمو خفه میکنم بعد چند روز ... یکشنبه قبلی نرفتمالانم نرم بدتر میشه آخه ریاضیم خرابه میخوام درستش کنم نمره کلاسی هیچی ندارم لاعقل گفتم ترم دومی جبران کنم الانم خوابمه میخوام فردا برم پای تخته ولی خب چیکار کنم دینی و قرآن هن نخوندم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
ملکه_مهربونیها عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 361 حالا سخت نگیر بعضی وقتا باید یکم به بدنمون آسون بگیریم