2777
2789
عنوان

بارداری

93 بازدید | 15 پست

سلام ، لطفا کمکم کنید ، من امروز ۴ هفته بارداری هستم ، رفتم ازامایش بتا مثبت بود ، ولی توی سونو ساک حاملگی دیده شد ولی گفت یه جیزی میبینم مشکوک به ساک حاملگی ،

و در سونو نوشت پارگی کیست rt , دکتر اول دید گفت بارداری مبارکه ، دکتر شیفت بعدی گفت شاید حاملگی خارج از رحم داری  

خیلی ترسیدم دکتر شیفت شب بود  

عزیزم حیلی زود رفتی واسه سونو  نترس خارج رحمی نیست

بتا باید بالای ۲۰۰۰ باشه تا ساک بارداری مشخص شه

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بتا ۳۵۰۰

نترس خارج رحمی نیست  استرس به خودت وارد نکن طبق دستور دکترت واسه تشکیل قلب برو سونو

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
خیلی ترسیدم ، و نگرانم ، کی برم سونو دوباره

ببین اول برو پیش یه متخصص زنان ک قراره تا اخر اون همراهت باشه 

دارو بنویسه و سونو و ازمایشاتت رو و اخر هم فندق رو بدنیا بیاره

اون راهنماییت میکنه

من هفته ۴بارداری رفتم پیش دکترم گفت مبارکه 

بعدم گفت برای هفته ی ۸ بارداریت یه سونو مینویسم زودتر نرو 

سه روز یکم زوده باز یک هفته ده روز بعد بروالبته واسه تشخیص خارج رحمی شاید زودتر گفته برو که مهمه زود ...

اره دیرتر میرم ، گفت یه جیزی مشکوک به ساک بارداری دارم میبینم تو سونو