2777
2789

سانسورش  خیلی زیاد بود. اصل مئضوع اینه که تو نوجوانی پدرش بهش ت.ج.ا.و.ز. کرده بوده

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سانسور زیاد داره،سه تا سکانس کلا حذف شده واسه همین گنگه

کجاشو متوجه نشدی؟

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
سانسورش  خیلی زیاد بود. اصل مئضوع اینه که تو نوجوانی پدرش بهش ت.ج.ا.و.ز. کرده بوده

خب اینو کجای فیلم نشون میده ؟حتی اشاره هم بهش نشد تو فیلم ک

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
تو فهمیدی چی شد؟دختر چرا مرد؟چجوری مرد؟

خودکشی کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

منبع این موضوع کجا بوده؟؟

یعنی نویسنده یا گارگردان گفتن یا خودتون به این نتیجه رسیدید؟؟

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
سانسور زیاد داره،سه تا سکانس کلا حذف شده واسه همین گنگه کجاشو متوجه نشدی؟

بابا ی دختر مرد ولی ن دلیل مرگش مشخص شد و ن چطور مردنش

خب اینو کجای فیلم نشون میده ؟حتی اشاره هم بهش نشد تو فیلم ک

بله دیگه سانسورش کردن. دوستم روز اول اکران نسخه اصلی رو دیده . 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

من بدم نیامد، برداشت من این بود که چون دختره اخرش رفت تو مغازه ی شیشه بری که به شوهر زنگ بزنه ، همونجا هم خودکشی کرد، و بنظرمم دختر بود، چون اصلا اسم فیلم خانه ی دختر بود

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
کجای فیلم اینو نشون میده خب ک من نفهمیدم😣😣

آخر فیلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منبع این موضوع کجا بوده؟؟ یعنی نویسنده یا گارگردان گفتن یا خودتون به این نتیجه رسیدید؟؟

عزیزم گوگل سرچ کن ، هست. منم دوستم اکران فیلم رفته  دیده. بعدشم انقدر بد سانسور کردن گند زدن به فیلم 

بله دیگه سانسورش کردن. دوستم روز اول اکران نسخه اصلی رو دیده . 

اصلا نباید پخش میکردن بیش از حد مزخرف و احمقانه و بی سرو ته هست بدون این اطلاعات