2777
2789
عنوان

حق با کیه

114 بازدید | 15 پست

۱۷ سالمه ، یه سال دیگه کنکور دارم 

توی این مدت تک فرزند بودم و همیشه تنها 

واقعا مستقل بودم و خب میشه گفت یه جورایی افسرده شدم ، امروز فهمیدم مامانم بارداره ....

نمیخوام بگم خوشحال شدم چون واقعا نه ...

آخه با ۱۷ سال اختلاف ؟ اون چی از من میفهمه 

اصلا اون موقع که اون بره مدرسه شاید من ی بچه هم داشته باشم ...

چرا وسط کنکورم ...؟ چرا وسط درسام 

مامانم میگه تو حسودی 

راه حل چیه بشینم باهاش منطقی صحبت کنم ؟ 

واقعا ناراحتم ... کاش می مردم کاش

دیگه اشتباهیه که شده. حرف بزنی میخواد چیکار کنه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با خالم ۱۶سال اختلاف سنی دارم وهمه جوره باهم صمیمی و راحتیم.چی میشد اگه خواهرم بود؟عالی میشد.اینجوری فکر نکن عزیزم.منو داداشم ۱۶سال اختلاف داریم ولی وقتی به دنیا اومد دیدم همه زندگیم شده

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
من با خالم ۱۶سال اختلاف سنی دارم وهمه جوره باهم صمیمی و راحتیم.چی میشد اگه خواهرم بود؟عالی میشد.اینج ...

خب شاید من مثل تو نباشم 

من از ورود هر آدمی توی زندگیم می ترسم 

از خودم میترسم ....

کسی که تمام عمرش تنها بوده ...

بی توجهی بهش شده 

تمام عمرش با خودش حرف می زده 

چی می گی ؟

خب شاید من مثل تو نباشم من از ورود هر آدمی توی زندگیم می ترسم از خودم میترسم ....کسی که تمام عمرش تن ...

من نظرمو گفتم دوست نداری قبول نکن.دلیلی نداره مسخره کنی

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

من تک فرزندم
خیلی خواهر و برادر دوست داشتم اما نشد که نشد
به محض این که دانشگاه قبول شدم و اومدم تهران ترم یک دانشگاه فهمیدم مامانم حامله اس من خیلییی ناراحت بودم با این اختلاف سنی آخه...
بچه که پسر هم بود شش ماهگی ایست قلبی کرد و مامانم کورتاژ کرد
الان می گم کاش می بود...الان من 25 سالمه  و اون تازه می رفت اول دبستان ...حداقل مامانم تنها نمی موند توی خونه ...
کورتاژ هم بدن خانم رو نابود می کنه ...مامان من توانش قشنگ نصف شد با این که 39 سالش بود

خب شاید من مثل تو نباشم من از ورود هر آدمی توی زندگیم می ترسم از خودم میترسم ....کسی که تمام عمرش تن ...

چه قدر سخت می گیری ....
باهاش کنار میایی هم تو به اون چیز یاد می دی هم بچه داری یاد می گیری
از مامانت خیلییییی مراقبت کن 7-8 سال دیگه می فهمی چی می گم

توی زندگیت تغییر ایجاد کن...تو از الان تا ده ها سال بعد میخوای زندگی کنی..زندگیت و محیطت همیشه بر وفق مراد تو پیش نمیره

انتظار داری مادرت چی کار کنه؟

این ترست به خاطر سالها تنهایی بوده اتفاقا وقتی اومد میبینی زندگیتون چقدر پراز شور و شوق شده

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست