2777
2789
عنوان

واقعا چرا

52 بازدید | 8 پست

چرا باید ادم خودشو درگیر روابط و دوست پسر و شوهر و نامزد بکنه اخرم درگیر روابط باشه کل عمرش ک شوهرم بیسار کرد مادرش فلان کرد دختره به نامزدم یا دوست پسرم نخ داد

درحالیکه میتونه عمرشو صرف شادی خودش سرمایه گذاری رو خودش پیشرفت خودش و ...کنه بدون اینکه ب کسی جواب پس بده یا فکرشو درگیر کسی کنه 

این دنیا خیلی بزرگه:)جاهای زیادی برای دیدن و فهمیدن هست چرا تو ی گوشه کوچیک از دنیا در گیر چیز سطحیی ب اسم مادر شوهر یا جاری یا..کنیم و عمرمونو هدر بدیم

انگیزتون برای ازدواج چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تجربه جفتشو داشتم هم متاهلی هم مجردی 

اون زمان که مناهل بودم همین فکرو میکردم 

اما الامه ۳ساله گذشته سنم داره بیشتر میشه 

این احساس بی انگیزگی و بی هدفی ولم نمیکنه 

دلم میخواد مادر بودنو تجربه کنم 

هم خونه دارم هم ماشین  هم شغلمو راه انداختم درامدم فعلا زیاد نیست اما خب راضیم فعلا 

اما تنهایی از سنی به بعد ازار دهنده اس انسان نیاز به همدم همراه داره 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خب هرکس طرز فکرش فرق میکنههر دو راه سختیای خودشو داره مهم نظر خود ادمه که کدوم سختی رو دوست داره انت ...

واقعا درکش برام سخت بود البته اقتضای سن و محیط زندگیو نباید تو انتخاب راه نادیده گرفت

من تجربه جفتشو داشتم هم متاهلی هم مجردی اون زمان که مناهل بودم همین فکرو میکردم اما الامه ۳ساله گذشت ...

منم دلم نمیخواد سنم بره بالا و دیر شه و پشیمون شم

دنبال انگیزش بودم

ی سری روابط سطحی ک قبلا داشتن فقط بیشتر متنفرم کرد

چی بگم😑

منم دلم نمیخواد سنم بره بالا و دیر شه و پشیمون شمدنبال انگیزش بودمی سری روابط سطحی ک قبلا داشتن فقط ...

چند سالته

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید