phoebejoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 9288 عنوان رنگ مو با حنا 157 بازدید | 15 پست من موهام مشکی پرکلاغیه چی کار کنم با حنا یک ذره قهوه ای بشه چه بهش اضافه کنم؟ و اینکه اکر موهام رو حنا کنم دیکه هیچ حوره نمیشه رنگش کرد؟ . 1403/11/06 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 7717 حنا و قهوه باهم بزار نه دیگه نمیشه رنگ کنی ❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 7717 اسی حنا تنها رو هم بزاری قهوه ای میشه چون موهات مشکیه من موهام خرماییه ی سال گذاشتم نارنجی شد ❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام
پروان_ترلانه عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 338 حنا و قهوه باهم بزار نه دیگه نمیشه رنگ کنی یعنی حتی بعد چند سال؟
phoebejoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 9288 اسی حنا تنها رو هم بزاری قهوه ای میشه چون موهات مشکیه من موهام خرماییه ی سال گذاشتم نارنجی شد من قبلا حنا تنها گذاشتم انکار نه انکار. بعد میکم حداقل یک چیزی بذارم یک ذره قهوه ای بشه حداقل موهام رو نمیتونم رنگ کنم دلم نسوزه .
kmkmk_ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 32042 فکرکنم بشه .........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 7717 یعنی حتی بعد چند سال؟ موهای جدید ک رشد میکنن رنگ میشه ولی اون قسمت هایی ک حنا داره نمیشه رنگ دلخواه رونمیده ❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام
arosha_88 عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 3996 منم مشکی بود مامانم با قهوه قاطی کرد یه قهوه ای خوشرنگ شد
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 7717 من قبلا حنا تنها گذاشتم انکار نه انکار. بعد میکم حداقل یک چیزی بذارم یک ذره قهوه ای بشه حداقل موهام ... باید بزاری پنج شش ساعت بمونه چرا رنگ نمیزاری؟ ❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام
phoebejoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 9288 منم مشکی بود مامانم با قهوه قاطی کرد یه قهوه ای خوشرنگ شد با پودر قهوه همینجوری خالی؟ یاقهوه روبجوشونم با حنا قاطی کنم .
arosha_88 عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 3996 با پودر قهوه همینجوری خالی؟ یاقهوه روبجوشونم با حنا قاطی کنم با پودر قهوه
phoebejoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 9288 باید بزاری پنج شش ساعت بمونه چرا رنگ نمیزاری؟ مجردم میدونم بابام گیر میده هم اینکه دوست ندارم الان رنگ کنم میخوام یک قهوه ای تیره بشه فقط. .
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 7717 مجردم میدونم بابام گیر میده هم اینکه دوست ندارم الان رنگ کنم میخوام یک قهوه ای تیره بشه فقط. رنگ تیره دخترونه هست بزار بگوحنا گذاشتم🤭 ❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام