2777
2789

حنا و قهوه باهم بزار 

نه دیگه نمیشه رنگ کنی 

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی حنا تنها رو هم بزاری قهوه ای میشه چون موهات مشکیه 

من موهام خرماییه ی سال گذاشتم نارنجی شد

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

اسی حنا تنها رو هم بزاری قهوه ای میشه چون موهات مشکیه من موهام خرماییه ی سال گذاشتم نارنجی شد

من قبلا حنا تنها گذاشتم انکار نه انکار. بعد میکم حداقل یک چیزی بذارم یک ذره قهوه ای بشه حداقل موهام رو نمیتونم رنگ کنم دلم نسوزه

.

یعنی حتی بعد چند سال؟

موهای جدید ک رشد میکنن رنگ میشه ولی اون قسمت هایی ک حنا داره نمیشه رنگ دلخواه رو‌نمیده 

من قبلا حنا تنها گذاشتم انکار نه انکار. بعد میکم حداقل یک چیزی بذارم یک ذره قهوه ای بشه حداقل موهام ...

باید بزاری پنج شش ساعت بمونه 

چرا رنگ نمیزاری؟

مجردم میدونم بابام گیر میده هم اینکه دوست ندارم الان رنگ کنم میخوام یک قهوه ای تیره بشه فقط.

رنگ تیره دخترونه هست بزار بگو‌حنا گذاشتم🤭