2777
2789
عنوان

اینستا نامزدم

328 بازدید | 35 پست

راستش نامزد نیستیم دو ساله با هم دوستیم و خانواده ها در جریانن و قصد مون ازدواجه

یه موضوعی خیلی اذیتم می‌کنه چند روز پیش بهش گفتم چرا مثل بعضی از دوستاتت بیو پیجت قلب نمیزاری یا استوری عاشقانه 

ایشون نوازنده هستن و کارهاشون رو پست میکنن و می‌خوان پیج شون رشد کنه گفت چون دوستام تگم می‌کنن و ادد استوری می‌کنن با این پیج نمیشه پیج خصوصی که زدم اونجا قلب میزارم منظورش از این حرف این بوده که نمی‌خوام قلب بزارم تا با ادد استوری کردن بقیه دخترا فالوم کنن و پیجم رشد کنه خیلی ناراحت شدم هر چقد معذرت خواهی کرد بازم دلم شکسته یعنی فالور دختر از منی که دو سه سال باهاش بودم مهم ترن؟!

خودش دختر فالو نمیکنه و بهش اعتماد دارم حتی قبلا رمز اینستا شو بهم داد ولی من وارد پیجش نشدم همین که قصدش از پیشرفت پیجش به این صورته واقعا ناراحتم می‌کنه

یه بار پرسیدی

بقیه گفتن که با پیج کاری درست نیست

بگو یه پیج شخصی بزنه این کارو بکنه

و استوری کنه این پیج شخصیکه دوستان اشنایان فالو کنن قلب و حلقه هم بزارع بیو همینننن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم حق داره 

پیج کاری هست بهتره مثل این زنای گیر بهش پیله نکنی و اینقدر خودت رو حسود و منتظر بیو نشون نده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خودتم می‌دونی ک الکی ناراحتی

پیجش به اون صورت کاری نیست از خودش عکس می‌زاره و فیلم از کاراش 

یا با دوستاش تمرین می‌کنن پست میزارن

آنلاین شاپ که نداره یا میکاپ آرتیس که نیست 

دوستاش که خواننده ان گذاشتن 

اگه میخواد پیجش کاری بشه که حق داره

ب نظرم حق داره پیج کاری هست بهتره مثل این زنای گیر بهش پیله نکنی و اینقدر خودت رو حسود و منتظر بیو ن ...

همین کارا میکنید که طرف پررو میشه فکر میکنه کیهیه ذره طرف رو آزاد بذارید بابا