2777
2789
عنوان

میگما همیشه از مردا بد میگیم ک خائنن ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مردا راجب تأهلشون دروغ میگن و نفر سوم عاشق مرده میشه وسط وابستگی میبینه طرف زن داره همه زنام قوی با شجاعت نیستن برینن به مرده بعضیا میمونن بخاطر وابستگی پس از نظر من مقصر صفر تا هزار مرده و هیچ زنی رو مقصر نمیدونم من مرده که تنش خاریده زندگی دوتا زن و بهم ریخته

قطعا خیانت یه کار دو طرفه اس، یعنی شما نمیتونی فقط یکی از طرفین خیانت رو مقصر بدونی 

اما نکته اینجاست که کسی که به شما بیشترین تعهد رو داره همسرتونه، کسی که ذات خراب و خیانتکاری داره کار خودشو میکنه به هرحال این نشد یکی دیگه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

هم موافقم هم نه.خیای از مردان خودشون رو مجرد معرفی میکنن و دختره نمیدونه باعث خیانت شده

همسر من تو اینستا همش عکس خودشو پسرمو دخترم رو میزاره پروفایلش هم عکس یه نفره است چرا یه خانوم باید با چند تا پیج هی درخواست دوستی و رابطه بده حالا همسر من متعهد بود وبلاک کرد اگه یکی باشه که حتی به قصد تفریح جواب بده میدونی چی به سر خانمش میاد همسر من چهار بار پیج های مختلف این خانمو بلاک کرد خودم پیامها رو با چشم خودم دیدم که میگفت برو خانم من زنو بچه دارم دیت از سرم بردار😐💔

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

باشه ولی مرد خائن زنم پیدا نکنه دراخر فرو میکنه به همجنس خودشیا بچهای بیچارهخائن راهشو بلده تو حرصشو ...

دقیقا👌👍👍

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

همسر من تو اینستا همش عکس خودشو پسرمو دخترم رو میزاره پروفایلش هم عکس یه نفره است چرا یه خانوم باید ...

عکس سه نفره

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عشق و حالش اونا میکنند تحلیلش هم با ما تهش هم جنگ اعصاب بین کاربران 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍