2777
2789
عنوان

با آدمای شهر بابام نمیسازم

131 بازدید | 9 پست

من تو کرج به دنیا اومدم و بزرگ شدم ، دوستام اقوام مختلف لر و کرد و بلوچ و ترک و گیلک و فارس و مازندرانی و ... بودن . همو درک میکردیم ، به خاطر این تفاوت فرهنگ ها ، روشنفکر تر شدیم ، بعد از اون چهار سال توی خوابگاه زندگی کردم .

توی خوابگاه هم اتاقیام یکی از سنندج یکی از شیراز یکی کرمان یکی اصفهان یکی افغانی ، یکی مشهدی و یکی تبریزی و یکی از ساری و یکی عرب آبادان بود . ماها خیلی با هم میساختیم شاید یه جا یه بحث کوچیک پیش میومد ولی دوباره با هم خوب میشدیم همه ی اکیپ ها و اتاقا تو اون چهار سال متلاشی شدن به جز اکیپ ما . منظورم اینه که کلا آدمیم که بیشتر آدما رو میپذیرم .

ولی الان چند وقتیه مجبور شدم تو شهر بابام زندگی کنم که یه شهر دور افتاده و ناشناخته ست . اکثر مردم اینجا خیلی خودخواه و حق به جانبن ، اصلا توانایی درک بقیه آدما رو ندارن ، اکثرشون اینجورین که همه بدن فقط من  و خانوادم خوبیم .البته اینجور ادما کم و بیش همه جا هستن ولی خب تو شهر بابام نمیدونم چرا به هر کی برمیخورم اینجوریه 

حس میکنم نمیتونم اینجا هیچ دوست صمیمی پیدا کنم 😥

منم شهر مادرشوهرم همینطورن. بخدا همشون. میری انگار رفتی برره بس که احمق خودخواه و زبون نفهم هستن 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

از شهر بزرگ اومدن به شهر کوچیک خیلی یخته دوستات تو خوابگاه هم بیشتر از شهرای بزرگ بودن ..

من خودم تا ۱۸ سالکی شهر کوچیک بودیم مامانم تهرانی بود وقتی دانشگاه تهران قبول شدیم هممون دیکه برنگشتیم مامان و بابامم اومدن تهران 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودتون کدوم شخرید اون شهر از شهر خودتون کوچیک تره؟

ما مشهدیم بله خیلی کوچیکتره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

منم شهر مادرشوهرم همینطورن. بخدا همشون. میری انگار رفتی برره بس که احمق خودخواه و زبون نفهم هستن

عزیزم 😥😥

منم شهر بابام همون شهر مادرشوهرمیناست در واقع 😂 ینی شوهرم همشهریه بابامه ،

کلا از تو شهرشون فقط شوهرمو بابامو میتونم گردن بگیرم ، البته رفتار مرداشون خوبه ، مرداشون همه مظلومن ولی زنا و دختراشون خیلی قلدر و دیکتاتور و حق به جانبن 😥 اصن کلا این مدلین که پسراشونو از ارث محروم میکنن فقط به دختر ارث میدن ، پسر و شوهر بیچاره رو اصلا آدم حساب نمیکنن 

عزیزم 😥😥منم شهر بابام همون شهر مادرشوهرمیناست در واقع 😂 ینی شوهرم همشهریه بابامه ،کلا از تو شهرشو ...

واییییی دقیقا همین شهری که من میگم انقد زناشون زبون دارن 7 متر بخدا 

از شهر بزرگ اومدن به شهر کوچیک خیلی یخته دوستات تو خوابگاه هم بیشتر از شهرای بزرگ بودن ..من خودم تا ...

آره سخته 😥

راست میگی 

آخه همشونم مال شهر بزرگ نبودن مثلا اون شیرازیه که گفتم مال نیریز فارس بود که میگفت یه شهر خیلی کوچیکه ولی خیلی درکش بالا بود ،

کار خوبی کردید دیگه برنگشتید 

شاید تو یه شهر زندگی میکنیم خودمون خبر نداریم 😂

برای من اولش ن هست🤣🤣