2789

زرشک پلو

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوپ سالاد

حال داری سالاد ماکارونی دلمه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

من فردا شب مهمون دارم میخوام قرمه سبزی بذارم با مرغ

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

کفته😝

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
ژرشک پلو با مرغ خوبه دوست ندارن مرغمهمون هام

مرغ دوست ندارن ی قیمه هم درست کن.یا سالاد ماکارونی 

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!