2777
2789
عنوان

کیا از ازدواج شون پیشیمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست
چرا 😔

شوهرم اعتیاد داره ازم پنهون می‌کنه 

خیلی تو خودشه زیاد حرف نمیزنه

خیلیییی ماجرا های دیگ  

حالم از خانواده کثیفش بهم میخوره 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
تو دیگه چرا عزیزم🥲💔امشب دلم گرفته بود نباید میومدم تو این تاپیک

احساس بی کسی بدی دارم دلم به نامزدم خوش بود آخه خیلی دوسم داره واقعنم پسر خوبیه ولی یه مشکلاتی داریم... حس میکنم افسردگی پنهان داره به شدت هم سختگیره حالم از زندگی بده واقعا🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم اعتیاد داره ازم پنهون می‌کنه خیلی تو خودشه زیاد حرف نمیزنهخیلیییی ماجرا های دیگ حالم از خانوا ...

بمیرم برات 

بهش بگو می‌دونی و کمکش کن ترک کنه اگه این رابطه رو دوست داری

بهترین موقعش عاقلانه تصمیم بگیر کاری ک من نکردم و به شدت پیشیمونمپسر داییم عاشقم بود من خر به حرف ما ...

منم پسر داییم عاشقم بود 🙂منم به حرف مامانم کردم . دلیلشو پایین گفتم 

نمیتونم جدا شم .

بمیرم برات بهش بگو می‌دونی و کمکش کن ترک کنه اگه این رابطه رو دوست داری

انکار می‌کنه من ک‌ می‌دونم کلا آدم تو خودیه

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
ازدواج فامیلی بزرگترین اشتباهه

بهترین انتخابم بود از بچگی دوستش داشتم مادرم نزاشت

منم پسر داییم عاشقم بود 🙂منم به حرف مامانم کردم . دلیلشو پایین گفتم نمیتونم جدا شم .

امان دیشب منم حرفایی شنیدم جیگرم سوخت

بهترین انتخابم بود از بچگی دوستش داشتم مادرم نزاشت

مادرت درست گفته عاقل بوده 

دیگه به پسر داییت فکر نکن  و سعی کن زندگیت رو بسازی

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
مادرت درست گفته عاقل بوده دیگه به پسر داییت فکر نکن و سعی کن زندگیت رو بسازی

چرا 

ما اکثر ازدواجمون فامیلیه 

مادرم شوهرم میخواست چون خوشگل بود 

چرا ما اکثر ازدواجمون فامیلیه مادرم شوهرم میخواست چون خوشگل بود

شوهرت خوشگله خوبه دیگه بچه اتون زیبا میشه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
عزیزم همین امشب پشیمونم کرد 🥲بهم قول ادامه تحصیل و کار داده بود امشب میگه من نمیزارم تو بری درس بخو ...

من الان دستم تو جیبمه 

اوایل شوهرم آمد خواستگاری میگف پشت سرت هستم برای تحصیل غلطای زیاد 

هیچ کاری هم نکرد 

شوهرت خوشگله خوبه دیگه بچه اتون زیبا میشه

شوهرم معتاد بود عزیزمممم

ی خانواده معتاد 

دلشون به حال دختر مردم نمیسوزه بری قهر کنی ۱۰ سال سه مادر پدرش آدم حسابت نمیکننن 

باید با تریاکشون بشینی دهنت ببندی 

من توی. ی خانواده بدون دود بزرگ شدم و این بو برای من کابوسه 

شرایط سختی داشتممممم ماجرا های طولانی