2777
2789
عنوان

فخر فروشی

115 بازدید | 12 پست

یه اشتباه بزرگی کردم الکی واسه اینکه به دیگران بگم من دارم این موقعیت رو شما ندارید 

وقتی حس کردم اونا تو اون شرایط نیستن مثلا میدونستم اونا شغل ندارن( این فقط یه مثاله مسئله اصلی چیز دیگه ای بود) انگار الکی گفتم شغل من صرفا برای اینکه به  اونا بگم من اینو دارم یجور پز دادن همون فخر فروشی

در حالیکه من متاسفانه خودمم اون شرایطی که بابتش اون نیت بد رو داشتم و به عمد خواستم فقط اسمشو بیارم  که به اون حاضرین بگم من دارم اینو شما ندارید و گرنه در واقعیت خودمم اون شرایط  رو ندارم  . اصلا نمیدونم چرا تو رویاهام اینجوری ام اون شرایط رو قبلا داشتم اما از دستش دادم و بابت از دست دادنش ناداحتم و هنوزم گاهی به دروغ وانمود میکنم دارمش در حالیکه ندارمش از لذت استفاده ازش میگم الان احساس گناه کردم که عمدی واسه به روی دیگران اوردن و فخر فروشی اونکارو کردم و همش میترسم خدا یکاری کنه تاوان پس بدم و لذت داشتنشو دیگه تجربه نکنم چه کنم دوستان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فخر فروشی غرور پر خوری تنبلیهفت گناه کبیره رو سرچ کنیدواقعا کارما دارنامکان نداره جایی از زندگی حرفی ...

من خودم عذاب وجدان دارم با اینکه خیلی گذشتع بازم گاهی یادم میاد و پشیمون میشم و ناراحت میشم و تو فکر میرم 

شمام که بدترش کردین

پر خوری و تنبلی مثلا چه گناهی دارن؟

یه فیلمم درموردش ساخته شده

والا نمیدونم

عزیزم من نخواستم بدترش کنم همینکه پشیمونی و اشتباهت رو فهمیدی چیزی نمیشه اگه پشیمونی نباشه به قولی گناهه

یه فیلمم درموردش ساخته شدهوالا نمیدونمعزیزم من نخواستم بدترش کنم همینکه پشیمونی و اشتباهت رو فهمیدی ...

من چرا اروم نمیشم

خیلی به عقب برمیگردم و به اینجور اشتباهاتم فکر میکنم واقعا گاهی میگم خدا میبخشه چون من پشیمونم و دیگه تکرار نمیکنم اما گاهی میگم پس اون نیت و اون ادما چی 

من چرا اروم نمیشمخیلی به عقب برمیگردم و به اینجور اشتباهاتم فکر میکنم واقعا گاهی میگم خدا میبخشه چون ...

نه حساس نشو

تکرار نکنی یعنی فهمیدی کارت اشتباه بوده کسی که نفهمه بقثلی چک روزگار و انقدر میخوره تا بفهمه

برای اونایی که بقول خودت فخری فروختی دعای خیر کن همون رو براشون از خدا بخواه

بعدم برای آروم شدنت قران بخون دعاکن استغفار کن

بعدم کلا فراموش کن

خودت و اذیت نکن دنیا دو روزه همینکه تکرار نکنی و پشیمونی واقعا کافیه

نه حساس نشوتکرار نکنی یعنی فهمیدی کارت اشتباه بوده کسی که نفهمه بقثلی چک روزگار و انقدر میخوره تا بف ...

ممنونم عزیزم

اره الان که یادم افتاد دعا کردم اما خیلی رو این مسائل اینجوری حساس شدم انگار اروم نمیشم همش خودمو دوس دارم سرزنش کنم

ممنونم عزیزماره الان که یادم افتاد دعا کردم اما خیلی رو این مسائل اینجوری حساس شدم انگار اروم نمیشم ...

همه اشتباهاتی دارن

معصوم که نیستیم

مهم بیدار شدن معنویه

بقیش فکر منفی و بهش پر و بال بدی میشه وسواس فکری

خواهش می کنم گلم🌹

همه اشتباهاتی دارنمعصوم که نیستیممهم بیدار شدن معنویهبقیش فکر منفی و بهش پر و بال بدی میشه وسواس فکر ...

توکل بخدا دعام کنید خدا ببخشه منو

بله درست میگید من وسواس فکری دارم مدتهاس