2777
2789
عنوان

شوهر بد غذا

122 بازدید | 15 پست

با شوهر بد غذا چکار میکنید قرمز سبزی نمیخوره قیمه نمیخوره اس و سوپ و کوکو نمیخوره کتلت نمیخوره الویه نمیخوره کرفس و بامیه نمیخوره بخدا عاجز شدم خسته شدم از همه ی غذاها ایراد میگیره لوبیا پلو نمیخوره موندم چکار کنم شما چکار میکنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوفت میخوره بده بخوره😐

فقط میگه دست پخت مامانم حالا من ۱۷وساله عروسشونم تو خونه ی مامانش به غیر از زرشک پلو و دو سه مدل غذای خاص دیگه هیچ غذای دیگه آب نخوردم

همین مونده باید نگران غذا نخوردن یکی دیگه هم باشیم🤦🏻‍♀️

اینکه آدم یکی دو تا غذا رو دوست نداشته باشه خیلی طبیعیه ولی این دیگه از تحمل خارجه.

شما درست کن هرچی دوست داری ، یا میخوره ، یا نون پنیر گردو میخوره . تماااام.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

فقط میگه دست پخت مامانم حالا من ۱۷وساله عروسشونم تو خونه ی مامانش به غیر از زرشک پلو و دو سه مدل غذا ...

وا دو روز بفرست ور دل مامانش تا بخوره سیر شه اون وقت از لحاظ دیگه گشنش میشه بر میگرده

شوهر منم بد غذاست، غذاهایی که واقعا دوست نداره درست نمیکنم، غذاهایی که فقط ادا درمیاره گاهی درست میکنم 😂

البته چون شاغل هم هستم بخشی از غذا درست کردنا گردن خودشه دیگه هر چی میخواد درست میکنه من حرص نمیخورم😂😂😂