2777
2789
عنوان

جنسيت

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 25 پست
خب يه بار ديگه بريد ! تو غربالگري اول چي گفتن بهتون؟

غربالگری اول گفت معلوم نیس ینی اصلا نمیگه دکترش ولی غربالگری دوم گفت دختر

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟

اره لبنیات بچه رو سفید میکنه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
غربالگری اول گفت معلوم نیس ینی اصلا نمیگه دکترش ولی غربالگری دوم گفت دختر

نميدونم والا ،حالتاتون مثه اينايي بود كه پسر دارن گفتم شايد اشتباه گفته؟!!☺️

خدا رو شکر پس ادامه بدممم😍😍😍

دختر عمه ام سر دخترش همش نون و ماست خورد بور و سفید شده بچه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نميدونم والا ،حالتاتون مثه اينايي بود كه پسر دارن گفتم شايد اشتباه گفته؟!!☺️

اره همش دلم چیز شور میخاس پفک و چیپس نمکی.اش😂خدا کنه سالم باشه 

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

من تازه از سونو اومدم و گفتن پسر هست هفته بيستم هستم تست جوش شيرينم كردم كف درست شد،پوست بدنم بخصوص دستم خشك شده شكمم بنظرم زود بالا اومده تغيير اخلاق پيدا نكردم حركت بچمو تو اوايل هفته هجده حس كردم و ضربان قلبش١٦٧بود،ميل به غذام مثل قبل چه مقدار چه طعم ،تنبل شدم و دلم ميخاد همش تو تخت باشم،بچه هم بيشتر سمت راستم بود البته هميشه نه،ويار شديد داشتم كه پنج كيلو كم كردم و تازه به وزن سابق برگشتم و حتي چهار روز بستري بودم بخاطر حالت تهوع شديد،از گوشت و بو بيزار بودم الان كه هفته بيست رو تموم كردم حالم بهتره بنظرم كامل شايد بدرد كسي بخوره ،راستي اولين حركت رو صبح زود بصورت چرخش قوي حس كردم