2777
2789
عنوان

هنگ درام

1787 بازدید | 13 پست

میدونید ساز هنگ درام چند سال عمر میکنه؟ نگهداری ازش ظاهراً خیلی سخته و سریع از کوک خارج میشه کسی تجربه داره راهنماییم کنه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

بستگی به برندش و نگه داری خودت داره 

ولی نهگداریش اونقدر سخت نیست 

اگه جای مرطوب زندگی میکنید یکم سخته و طول عمرش میاد پایین 

من نوازنده هنگ درامم سوالی داشتی بپرس عزیزم

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به برندش و نگه داری خودت داره ولی نهگداریش اونقدر سخت نیست اگه جای مرطوب زندگی میکنید یکم سخته ...

بابت این میگم که میگن سرما و گرما از کوک خارجش می‌کنه 

برای کوک کردنش حتما باید ببری بیرون کوک کنن؟ خودمون نمی‌تونیم کوک کنیم؟ 

و اینکه یعنی هر چند سال حتما باید عوضش کرد 

خیلی ممنون بابت وقتی که میزارید

من موسیقی کودک کار میکنم دنبال ساز تخصصی هستم از بین ساز ها هنگ درام بیشتر به دلم نشست هم برای تدریس هم برای خودم

بستگی به برندش و نگه داری خودت داره ولی نهگداریش اونقدر سخت نیست اگه جای مرطوب زندگی میکنید یکم سخته ...

و اینکه چند وقت یکبار باید بهش روغن زد 

خیلیا میگن روغن بچه میشه زد خیلیا میگن فقط روغن مخصوص باید زد 

بابت این میگم که میگن سرما و گرما از کوک خارجش می‌کنه برای کوک کردنش حتما باید ببری بیرون کوک کنن؟ خ ...

کوک کردنش برای مبتدیا ممکنه یکم سخت باشه ولی خودتون هم میتونید کوکش کنید

از نرم افزار های مختلفم میتونید کمک بگیرید 

و اینکه کی کوکش کنید هم بستگی به ساز و نگهداری خودتون داره 

نور افتاب علاوه بر اینکه دی تیونش میکنه ، باعث میشه تغییر شکل بده و خیلی اسیب میزنه به ساز . 

اگه خوب نگه داری کنید و زنگ نزنه و ضربه نخوره حدود ۵ سال عمر میکنه 

چقدر عالی موفق باشید😍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

و اینکه چند وقت یکبار باید بهش روغن زد خیلیا میگن روغن بچه میشه زد خیلیا میگن فقط روغن مخصوص باید زد

بستگی به جنس ساز و محیط زندگی شما داره 

بعضی هاشون هفته ای یکبار ، بعضی هاشون ۲ هفته یکبار 

روغن بچه به هیچ عنوان استفاده نشه 

حتما از روغن مخصوص استفاده کنید چون هر کمپانی روغن مخصوص سازش رو تهیه میکنه و بیشترین فایده رو برای ساز داره 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بستگی به جنس ساز و محیط زندگی شما داره بعضی هاشون هفته ای یکبار ، بعضی هاشون ۲ هفته یکبار روغن بچه ب ...

پس از نظر شما ساز خوبی هست برای آموزش؟ ساز دیگه ای مد نظرتون نیست که مثل هنگ درام تقریبا راحت باشه و دوره آموزشش زود تموم بشه بشه تدریسش کرد 

خیلی ممنون بابت توضیحاتتون واقعا کسی نبود ازش مشورت بگیرم 

پس از نظر شما ساز خوبی هست برای آموزش؟ ساز دیگه ای مد نظرتون نیست که مثل هنگ درام تقریبا راحت باشه و ...

بله ساز خوبیه 

ساز هایی مثل کالیمبا ، هارمونیکا ، ملودیکا و ساز های کوبه ای مثل کاخن ، ساز های راحتی هستن هم از نظر یادگیری هم اموزش 

سه تار هم خوبه 

خواهش میکنم🤍 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بله ساز خوبیه ساز هایی مثل کالیمبا ، هارمونیکا ، ملودیکا و ساز های کوبه ای مثل کاخن ، ساز های راحتی ...

بازم ممنون خیلی کمک کردید بهم 

بله ساز خوبیه ساز هایی مثل کالیمبا ، هارمونیکا ، ملودیکا و ساز های کوبه ای مثل کاخن ، ساز های راحتی ...

بعد از پنج سال ساز قبلی و باید چیکار کرد 

بعد از پنج سال ساز قبلی و باید چیکار کرد

بستگی داره چقدر اسیب دیده باشه یا زنگ زده باشه 

میتونید بفرستید به کارگاه تا تعمیر شه و دوباره تیون روش انجام بشه ولی هزینش زیاده 

هم میتونید سازتون رو عوض کنید 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

سلامم

من خیلی دوست دارم ساز یاد بگیرم و هیچ ایده ای درباره ساز زدن ندارم

بین ساز ها فکر میکنم کوبه ای برام جالب تر باشه ولی باز نمیدونم از لحاظ حرفه ای شدن برای بعدش ،کدوم ساز بهتره؟

فعلا ذهنم روی هنگ درامه، بنظرم صداش آرامش بخشه و هم آسون تر باشع لطفا کمی منو راهنمایی کنید

سلامممن خیلی دوست دارم ساز یاد بگیرم و هیچ ایده ای درباره ساز زدن ندارم بین ساز ها فکر میکنم کوبه ای ...

من رفتم کاخن یاد گرفتم ولی میخام هنگ درامم یاد بگیرم یاد گرفتم میام راهنماییت میکنم 😂