2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

57 بازدید | 9 پست

سلام خانوما خوبید من مجردم ۲۱ سالمه و چند ماه پبش به اتفاقیی شوکی بهم وارد شد و ترسیدم هنانا ترس من و شروع یسری بیماری مثلا رفلاکس و ورم معده و پشت ورم معده میکروب معده و حالا به دردای یهویی نقطه ای تبویل شد همون دردای عصبی عضلانی دکترم برام ازمایش نوشت ازمایشارو فعلا جواب نیومده ولی گفت ک مشکل استرس دارم اضطراب استرس بالایی دارم برام همین  پاروکستین و فلوکسامین نوشته چند روزه مقاومت میکنم برا خوردنش چون اسمش خوب نیست حالا میخواستم ببینم تجربه ای دارید کمکم کنید بنظرتون بخورم دوتا دکتر رفتم و همینو دادن بهم ولی دکتری ک برای معدم رفتم ک جدای تیناس نداد ولی استرس و نشخوار فکری خیلی زیاد دارم

من فلوکستین استفاده میکنم تاثیر بدی نداره 

به نظرم مقاومت الکی نکنید درسته خوردنش خوب نیست اما نخوردنش بدتره 

بین بد و بدتر باید انتخاب کنین الکی که بهتون قرص ندادن

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان این استرس و اضطراب ،ضررش واسه بدنت خیلی بیشتر از عوارض قرص هست

نمیتونم کنار بیام باهاش اره میدونمم‌ذهنم به شدت درگیره از اعلائم افسردگی دارم ولی دوسم ندارم بخورم 

من فلوکستین استفاده میکنم تاثیر بدی نداره به نظرم مقاومت الکی نکنید درسته خوردنش خوب نیست اما نخوردن ...

چقد طول کشید اثر کنه ؟؟؟ مثلا چ عوارضی داشت براتون ؟

نمیتونم کنار بیام باهاش اره میدونمم‌ذهنم به شدت درگیره از اعلائم افسردگی دارم ولی دوسم ندارم بخورم

از دوست داشتن گذشته ،هر چه زودتر شروع کن

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

یه مدت استفاده میکنید ،بتدریج دکتر قطعش می‌کنه اولش هم شاید کمی اذیت شی ،ولی به خال خوب بعدش میارزه

شما استفاده کردید؟؟؟ از عوارضش نگرانم یکم استرسم دارم خیلییی حتا همین الان 

شما استفاده کردید؟؟؟ از عوارضش نگرانم یکم استرسم دارم خیلییی حتا همین الان

بله ،من تقریباً یکسال اس سیتولاپرام استفاده کردم ،نگرانی شما طبیعیه

ولی به دکارت اعتماد کن ، اینقدر حالت خوب میشه که میگی کاش زودتر شروع میکردم 

عوارض هم مقطعی هست ،و لزوما برای همه اتفاق نمی‌افتد 

بخدا توکل کن و درمان و شروع کن و حتما تحت نظر پزشک باش 

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

بله ،من تقریباً یکسال اس سیتولاپرام استفاده کردم ،نگرانی شما طبیعیهولی به دکارت اعتماد کن ، اینقدر ح ...

این پیامت خیلی دلگرمم کرد ولی میترسم بازم شما پیش روانپزشک رفتید یا دکتر دیگه ای بهتون داد من معدمم اذیته یکم میترسم برا اونام بد اثر کنه