2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی مواد میزنیم 

در حموم ماسک مو و  نرم کننده مو و‌...

بعد از حموم  هم کلی روغنهای مختلف آرایشی . مثل وزگیر مو  و صاف کننده مو و....   آخرشم مو صاف کن میکشیم.

وقت میخواد .‌من نمیرسم گاهی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچها من موهام فره ولی نمیدونم چجوری رسیدگی کنم و الانم نسبت به قبلنا خیلی کم پشت شده.اونایی ک موهاش فره بگه چیکار کنم؟؟

موهامو فقط با شامپو گلرنگ میشورم و دیگه هیچی نمیزنم موهامو هم زیاد شونه نمیزنم چون بدتر پف میزنه شبیه جنگلی ها میشم فقط کلیبس میزنم🤣

به نظرم بخش مهمش ژنتیکی الان شوهر من خودش و خانواده ش موهاشون فوق العاده است همین طور پوستشون خداروشکر دخترمم پوست و موهاش به اونا رفته درست برعکس ما که پوست و موی خوبی نداریم 

کلی مواد میزنیم در حموم ماسک مو و نرم کننده مو و‌...بعد از حموم هم کلی روغنهای مختلف آرایشی . مثل ...

منم همنارو میزنم🙄🫠ماسک مو رغن آراگان سرم دوفاز کوفت زهرمار باز همونه 

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

به نظرم بخش مهمش ژنتیکی الان شوهر من خودش و خانواده ش موهاشون فوق العاده است همین طور پوستشون خداروش ...

پوفففف الان منو با ی شونه تو دستم تصور کن که هی میزنم با شونه به سرم عصبی ام

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

پوفففف الان منو با ی شونه تو دستم تصور کن که هی میزنم با شونه به سرم عصبی ام

خیلی بده خودمم موهام همین جور یه میخاستم کراتین کنم میترسم بریزه یه مدت بهش میرسم ولی باز حوصله ندارم

واقعا کاش یه راهی بود