2777
2789
عنوان

دوتا جاری

261 بازدید | 15 پست

تو فامیلمون دوتا جاری هستن اولی از اوناس که اجازه نداده هرکسی باهاش شوخی کنه و اگه کسی حرفی زده ک خوشش نیومده قهر کرده

دومی از اوناس ک هرچی بهش میگفتن چیزی نگفته

الان امروز مادرشوهره با دخترش خونمون بود به دخترش میگف حواست باشه برای مهسا(همون که ناراحت میشه) هرچیزی نفرستی اذیت میشه اوقاتش تلخ میشه ولی برای مریم هرچی خواستی بفرس اون اصن ناراحتی براش معنی نداره😆😑

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نتیجه:خودتو بگیر عزیز بمونی

😆😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

ای بسا که مریم بیشتر از همه ام ناراحت میشه...

آره ولی دیگه دیره انگار 😂☹

الان این چ معنایی میده . دومی باجنبه س دیگه

من توهرجمعی که رفتم هوای بی جنبه هارو خیلی داشتن ک آب تو دلشون تکون نخوره😆

مطمئن باشید دومی آدم دلنشین تری هست و ب عمق دل بیشتر نفوذ میکنه 

اولی رو از سر یه نوع ترس ، ترس نمیشه اسمش رو گذاشت ،میشه گفت از سریه نوع اجبار و شاید هم از صمیم قلب نباشه هواشو بیشتر دارن . این آدمای دسته ی  اول تشنه ی برتری ان. آدم های دسته ی دوم ساده و بی آلایش .

مطمئن باشید دومی آدم دلنشین تری هست و ب عمق دل بیشتر نفوذ میکنه اولی رو از سر یه نوع ترس ، ترس نمیشه ...

سلام من خودمم آدمی هستم ک تا جایی که شوخی کسی توهین تلقی نشه جنبم بالاست و مثل دومیم

ولی نمیدونم چرا توهر جمعی میرم اونایی که زود ناراحت میشن گل سرسبدن😆😑

یکی از پستها نوشته بود من هرجا رفتم هوای بی جنبه ها رو بیشتر داشتن 😅هوای بی جنبه ها رو ک باید داشت چون احساس میکنن یه سروگردن از بقیه بالاتر هستن و یه چیزی میدونن که بقیه نمیدونن.

در صورتی ک کاملا برعکس هست .

از نظر من اون حالت تواضع  زیبایی ک در وجود بعضی افراد می‌بینیم خودش گویای همه چیز هست ...

اون اداهای پلاستیکی ک بعضیا از خودشون درمیارن برای دریافت احترام واااای ......یه جمله ی قشنگ هست که میگه :

احترام واسه کسایی هست که لیاقتش رو دارن نه کسانی که خواهانش هستن 

نمیدونم درست گفتم یانه☺