2777
2789
عنوان

بگید جی کنم

181 بازدید | 20 پست

بچه ها من 2 ساعت پیش با شوهرم دعوای بدی داشتم حالا قبلش چقدر حرف زدیم که بهم توحین نکنیم تو دعواها ولی دقتی عصبی میشه خیلی وحشتناک میشه به نظرتون واستم بیاد منت کشی  ا خود به خو آشتی کنیم چون شاید دیر بیاد فردا شبم خونه ی مادرم دعوتیم بعد 1 ماه میترسم اونا بفهمن .

چی کنم به نظرتون کلی بهم توهین کرد و فحش داد سر اینکه عکس بدون روسریم رو برای خواهرم فرستادم حالا کلی عکس هم دست زنه برادرش دارم سر اون هیچی نگفت اما اینجا گیر میده 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نرو جلو ...فرداشبم نیومد ی بهونه بیار بگو کار داشت 

بهش پی ام بدم بگم تو خیلی نامردی و گله کنم و بگم تو فقط عصبانیتت رو رو من خالی میکنی فقط زورت به من میرسه منی که بهت تکیه کردم هردفعه ناامیدم میکنی

وقتی میدونی حساس میشه نذار بفهمه عکس فرستادی عزیزم.همسر منم خیلی تو این چیزا گیر  میده.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بهش پی ام بدم بگم تو خیلی نامردی و گله کنم و بگم تو فقط عصبانیتت رو رو من خالی میکنی فقط زورت به من ...

نه اصلا این کار رو نکن. صحبت کردن با پیامک و تل اینجور وقتا اشتباه محضه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
وقتی میدونی حساس میشه نذار بفهمه عکس فرستادی عزیزم.همسر منم خیلی تو این چیزا گیر  میده.

اخه تو همه جیزم دخالت میکنه فقط این نیس باید حلوش واستم تا بدتر نشه یا نه؟خستم کرده به خدا

اخه تو همه جیزم دخالت میکنه فقط این نیس باید حلوش واستم تا بدتر نشه یا نه؟خستم کرده به خدا

بخدا اگه یه مرد از چیزی بدش بیاد هیچوقت عوض نمیشه... 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بهش پی ام بدم بگم تو خیلی نامردی و گله کنم و بگم تو فقط عصبانیتت رو رو من خالی میکنی فقط زورت به من ...

نه عزیزم ...مقصر اونه صبر کن خودش سر حرفو باز کنه 

❤من و تو دیگه تنها نیستیم چون که 🌸 خدا با ما نشسته چای مینوشه ❤
ن، اون توهین کرده فحش داده، تو پی ام بدی بهش، ن بابا بذار بیاد خونه، با پیام بیشتر دعوا میشه بنظرم

اللن خونس رفته خوابیده اصلا محل نداد بهم همشم اخم داره