2777
2789
من فکر کنم خواهرم باهاش میخونه ،میپرسم میگم بهت

مرسی

اگر ممکنه بپرسین دانش اموزش بوده قبلا

یا فقط تیپ و تست ثبت نام کرده

خوب تدریس میشه تو ی جلسه همه مطالب؟

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسیاگر ممکنه بپرسین دانش اموزش بوده قبلایا فقط تیپ و تست ثبت نام کردهخوب تدریس میشه تو ی جلسه همه م ...

قطعا عالیه. خواهرم تیپ و تست پارسالشو رو پنلش داره و داره میبینش. قشنگ همه چیزو کامل و از صفر میگه. کل سوالات کنکورو حل میکنه برات و تیپ بندی میکنه.  برای تکلیف هم بنظرم جزوه ۴۰۴ سالیانه قضاتی رو حل کن که دیگه غوفا میشه ، خودشم خل ویدویی داره

قطعا عالیه. خواهرم تیپ و تست پارسالشو رو پنلش داره و داره میبینش. قشنگ همه چیزو کامل و از صفر میگه. ...

چه خوب

من فیزیکم خیلی ضعیفه

برای همین امید دارم پیشرفت کنم

فقط تیپ و تست داره؟

ینی دانش اموز سالیانه نبوده؟

چون دانش اموزش نبودم میترسم یکمی

:)

چه خوبمن فیزیکم خیلی ضعیفهبرای همین امید دارم پیشرفت کنمفقط تیپ و تست داره؟ینی دانش اموز سالیانه نبو ...

دوره سالیانه اشو ثبت نام کرد ولی نتونست ببینه. یعنی عملاً دانش آموزش نبوده و صفر بوده!

ببین من خودم پارسال با همایش جهشش بعد از امتحان نهاییا فیزیکو ۳۵ زدم . بخدا فیزیکم صفر بود. امتحان نهایی فیزیک دوازدهمم ۱۱ شده بودم! مشخصه که هیچی هم از فیزیک کنکور نمیفهمیدم.

مرسیاگر ممکنه بپرسین دانش اموزش بوده قبلایا فقط تیپ و تست ثبت نام کردهخوب تدریس میشه تو ی جلسه همه م ...

ببین گلم 

خواهرم امسال کنکوریه ،گفت که خیلی خیلی راضیه از تدریس استاد 

کلاس سالیانه شرکت میکنه 

تیپ و تست وخبر نداشت 

ولی در کل میگفت خیلی راضیه 

اینم گفت که یه نفر فیزیکشو باهاش ۱۰۰ زده 

و بالای ۸۰ و ۹۰ خیلی داشته 

اووپس حتما مفیدهممنون از راهنمایی شما

بله صد درصد اگر طبق گفته ها و برنامه خوده استاد پیش بیاید حتماً نتیجه میگیرید. انشاءالله موفق باشید، برای منم دعا کن سال سوممه برا کنکور میخونم♥️