2821
2789
من فکر کنم خواهرم باهاش میخونه ،میپرسم میگم بهت

مرسی

اگر ممکنه بپرسین دانش اموزش بوده قبلا

یا فقط تیپ و تست ثبت نام کرده

خوب تدریس میشه تو ی جلسه همه مطالب؟

:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسیاگر ممکنه بپرسین دانش اموزش بوده قبلایا فقط تیپ و تست ثبت نام کردهخوب تدریس میشه تو ی جلسه همه م ...

قطعا عالیه. خواهرم تیپ و تست پارسالشو رو پنلش داره و داره میبینش. قشنگ همه چیزو کامل و از صفر میگه. کل سوالات کنکورو حل میکنه برات و تیپ بندی میکنه.  برای تکلیف هم بنظرم جزوه ۴۰۴ سالیانه قضاتی رو حل کن که دیگه غوفا میشه ، خودشم خل ویدویی داره

قطعا عالیه. خواهرم تیپ و تست پارسالشو رو پنلش داره و داره میبینش. قشنگ همه چیزو کامل و از صفر میگه. ...

چه خوب

من فیزیکم خیلی ضعیفه

برای همین امید دارم پیشرفت کنم

فقط تیپ و تست داره؟

ینی دانش اموز سالیانه نبوده؟

چون دانش اموزش نبودم میترسم یکمی

:)

چه خوبمن فیزیکم خیلی ضعیفهبرای همین امید دارم پیشرفت کنمفقط تیپ و تست داره؟ینی دانش اموز سالیانه نبو ...

دوره سالیانه اشو ثبت نام کرد ولی نتونست ببینه. یعنی عملاً دانش آموزش نبوده و صفر بوده!

ببین من خودم پارسال با همایش جهشش بعد از امتحان نهاییا فیزیکو ۳۵ زدم . بخدا فیزیکم صفر بود. امتحان نهایی فیزیک دوازدهمم ۱۱ شده بودم! مشخصه که هیچی هم از فیزیک کنکور نمیفهمیدم.

مرسیاگر ممکنه بپرسین دانش اموزش بوده قبلایا فقط تیپ و تست ثبت نام کردهخوب تدریس میشه تو ی جلسه همه م ...

ببین گلم 

خواهرم امسال کنکوریه ،گفت که خیلی خیلی راضیه از تدریس استاد 

کلاس سالیانه شرکت میکنه 

تیپ و تست وخبر نداشت 

ولی در کل میگفت خیلی راضیه 

اینم گفت که یه نفر فیزیکشو باهاش ۱۰۰ زده 

و بالای ۸۰ و ۹۰ خیلی داشته 

اووپس حتما مفیدهممنون از راهنمایی شما

بله صد درصد اگر طبق گفته ها و برنامه خوده استاد پیش بیاید حتماً نتیجه میگیرید. انشاءالله موفق باشید، برای منم دعا کن سال سوممه برا کنکور میخونم♥️

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز