2777
2789
عنوان

واسه لک صورت چی خوبه

51 بازدید | 8 پست

روی گونم یکی دو تا لک دارم بنظرتون چی بزنم در حد معجزه ها عالی باشه میخوام الان سفارش بزنم ممنون 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
کرمای شیمیایی نزنسدر بخر از عطاری با گلاب و ماست قاطی کن هرروز بزن بیست دقیقه بمونه معجزس

تاثیر داره؟ چون تو این چیزا تنبلم اگر تاثیر نداره الکی نزنم ، حتما باید ۶ ماه استفاده کنم 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون بار اول تغییرو حس میکنی محشره

امشب میخرم ممنون عزیزم،  روش خاصی نداره مثلا ماست چه مارکی باشه نسبت اندازه ها چقدر باشه

امشب میخرم ممنون عزیزم، روش خاصی نداره مثلا ماست چه مارکی باشه نسبت اندازه ها چقدر باشه

چشمی بریز سدر بیشتر از بقیه باشه یه حالت نه سفت نه مایع که گرفت بهترین حالتشه خشک که شد رو صورتت با اب‌ولرم اب بکش قشنگ خیلی خوبه خیلی اگه صورتت چربه ماست کم چرب بگیره اگه خشکه ماست پرچرب

چشمی بریز سدر بیشتر از بقیه باشه یه حالت نه سفت نه مایع که گرفت بهترین حالتشه خشک که شد رو صورتت با ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی 😘

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی 😘

قربونت عزیزم غکرکنم دوتا تاپیک قبلم راحب ماسکای خونگی گفتم فوق العادن برا لک اصلا محشرن همشو انجام بدی پوستت اینه میشه اگه خواستی ببین

قربونت عزیزم غکرکنم دوتا تاپیک قبلم راحب ماسکای خونگی گفتم فوق العادن برا لک اصلا محشرن همشو انجام ب ...

چشم حتما ممنون