2777
2789
عنوان

تفاوت عقیده

56 بازدید | 4 پست

سلام دوستان عزیزم میشه ازتون خواهش کنم منو راهنمایی کنید .؟ اینکه میگن تو ازدواج فقط با اون پسر زندگی نمیکنی خانوادش هم مهمه و تاثیر داره واقعیه؟!  دوساله با آقایی تو رابطم خیلی پسر متشخصیه فقط مذهبین خیلی و ما خیلی خیلی راحتیم و خیلی داریم به مشکل میخوریم من تتو دارم موهام بلونده پیرسینگ دارم خوشش نمیاد.گفت خوشم نمیاد منم گفتم خب دیگه نمیزنم ولی با قبلیا نباید کار داشته باشی من با اینجور چیزا کیف میکنم خوشحالم ولی میگه اگه منو دوس داری باید دربیاری حتی تتوهاتم پاک کنی یبار بهم گفت هرکس دوس داره مادرش راضی باشه مادر من مذهبیه💔خیلیم میترسه به خانوادش منو بگه ۲۴ سالشه میگه بفهمن پدرمو درمیارن ولی من بخاطرش بخاطر عقایدش خیلی پا فشاری کردم جلو مادرم بخاطرش پوششمو درست کردم ولی منو داره از خودم بودن درمیاره انگار دیگه قلبم نمیخنده خوشحال نیستم میگه میخوای بری بیرون استوری بزاری یا کاری کنی باید اجازه بگیری از من اون روزم سر اینکه با ماشین خودم رفتم دانشگاه گیر داد که چرا اجازه نگرفتی خیلی دوسش دارم ولی خیلی اذیت دارم میشم عذاب وجدان دارم فکر میکنم واقعا مقصرم و باید کوتاه بیام بخاطر عشقم از یه ورم خیلی پسر خوبیه💔 میشه کمکم کنید این تفاوت عقیده خیلی مشکل بزرگیه؟

نمی‌گم تو عقیدت درسته یا اون

ولی اختلاف عقیده اذیت کننده س

به نظرم رهاش کن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.