2777
2789

نزدیک پنج تومن تو حسابم داشتم که نگه داشته بودم باهاش کادو ولنتاین بگیرم و اینا

دیشب رفتم اینستا دیدم اووو ماسک مویی که میخواستم با نرم کننده واینا شارژ شده واسه ابن که تموم نشه دادم اونو خریدم شد 1.500

بعد رفتم یهو از دوتا لباس خوشم اومد گفتم یکیشو بگیرم برای تولدم یکیشم بگیرم ولنتاین بپوشم ایناهم شد حدودا 2 تومن

بعد اومدم دیدم حتی پول کادو رو هم ندارم🤦‍♀️😂کادوش میشه دو تومن کیک و ایناروهم حساب کنم حدودا سه تومن میخوام و بدبخت شدم🤦‍♀️😂باید دست ببرم تو پس اندازم... 

من کاملا درکت میکنم خدا پدر فروشگاه اسنپ رو بیامرزه دیشب از تسهیلات کادو ولن رو خریدم 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم همینه بعد وسط ماه از من پول میخواد 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

خرج نمیکنم‌

اکثرا  زیاد خرج نمیکنم .

تصمیم دارم از حالا به بعد    یه دست یا دو دست لباس بخرم  اما باکیفیت .   که میشه قیمت بالا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من کاملا درکت میکنم خدا پدر فروشگاه اسنپ رو بیامرزه دیشب از تسهیلات کادو ولن رو خریدم

وایی خداروشکر یکی درکم میکنه😂

متاسفانه من از یه پیج اینستا خوشم اومده پول میخوام😔😂

شما چرا کیک بگیری ؟ پس پارتنرت چی میگیره یه کادو ساده بگیر بره بالا خوب کردی خرید کردی

ممیترسم یادش نیوفته کیک بگیره بعد کیک نداشته باشیم🤦‍♀️😂

اره کیک رو من نمیگیرم من خونه رو تزیین میکنم فقط کادورو میگیرم 

قربونت ممنون روحیه دادی😔😂❤

این دقیقا منم😂😂اگه پس اندازمو تموم کنم

داری خرج کن 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

ممیترسم یادش نیوفته کیک بگیره بعد کیک نداشته باشیم🤦‍♀️😂اره کیک رو من نمیگیرم من خونه رو تزیین میکن ...

همینکار و بکن    ته ته اگر دیدی دلت راضی نیست یه کیک خودت درست کن ، من سالگردمون شوهرم اومد خونه کادو و گل گرفته بود  گفتم عصر برو کیک بخر دستت درد نکنه😅