2777
2789

پسره روبرمون تو مشاور املاک کار میکنه یه مدت ازش خوشم اومد رفتم فالوش کردم الان تقریبا پنج شیش ماهیی میشه سریع متوجه شد و اونم منو فالو کرد خلاصه هی ریپلی زد منم جوابشو دادم چند بارم پیشنهاد بیرون رفتن دادن تا یکماه پیش قبول کردم تقریبا سه بار بیرون رفتیم ولی متاسفانه تو حالت تعلیقه، خواستن نخواستنه ،همش میگه بهم فرصت بده الانم که دیگه متوجه شده میخوام برای زندگی برم یه شهر دیگه کلن بیخیال شده اینم بگم پنج سال پیش یه رابطه داشته که بهم نرسیدن و همون آخرام دختره خیانت کرد و اینجور که صحبت کرد پارسالم با یکنفر آشنا شد که اونم بهش خیانت کرد حالا شانس من یه شخص تروما زده به من افتاده که به من بی محلی میکنه و میدونه که من دوسش دارم چون اولا بهش بی محلی کردم دیدم فایده نداره گفتم بزار بهش بگم دیدم بازم فایده نداره الانم از دوشب پیش نه من بش پیام دادم نه اون حتی اینستا هم آنلاین میشه بعد یک هفته پستای که براش فرستادمو اصلن نگاه نمیکنه یا دیر پیامامو سین میکنه یا آنلاین میشه جواب نمیده شب میاد جواب میده  و این نشون میده بزور داره منو تحمل میکنه ولی بش میگم میگه فرصت بده بش گفتم تو که انقد تناقض داری چرا اصلن پیام دادی میگه اگه پارسال میومدی انقد بد بین نبودم  از یه طرفم انقد ذهنمو درگیر کرده الکی الکی نشستم براش گریه میکنم و اینم بگم این اولین رابطه جدی منه من قبلش رابطه ای نداشتم و باکسی بیرون نرفتم واسه همین انقد زود وابسته آدمی شدم که بهم بی محلی میکنه از یه طرفم خیال میکنم نکنه با کسیه از یه طرف چون گفته بود راجب من با تراپیستش صحبت کرده میگم نه پس با کسی نیست  الان میخوام راهنماییم کنید چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان