noo_shin مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 89 عنوان سفر به قشم و هرمز و هنگام 159 بازدید | 10 پست سلام دوستان كسي اطلاع داره براي عيد بخوام برم چقدر هزينه ميشه براي ٢نفر؟ ٣ شب كافيه ١ روز قشم ١ روز هنگام و ١ روز هرمزو ببينم؟ با ماشين شخصي ميريم 1403/11/06 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9715 دیگه ده تومن رو ته تهش میخوایبعدشم اگر غذا بخوای بخوری هر وعده اونجا بیست سی تومن☹️😑 خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
noo_shin مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 89 دیگه ده تومن رو ته تهش میخوایبعدشم اگر غذا بخوای بخوری هر وعده اونجا بیست سی تومن☹️😑 ١٠؟؟؟ فقط سوييت شبي ٤ تومنههزينه لنديگراف و قايق اينجور چيزارو ميخوام بدونم
jftgxdsb عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 443 خیلی اشتباس.اولا ک خیلی گرم میشه بهترین فصل دی ماه و بهمن ماه هس.ثانیا به حدی شلوغه و گرنی ک سرتون کلاه میره.
noo_shin مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 89 خیلی اشتباس.اولا ک خیلی گرم میشه بهترین فصل دی ماه و بهمن ماه هس.ثانیا به حدی شلوغه و گرنی ک سرتون ک ... فقط عيد فرصتشو دارم
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9715 ١٠؟؟؟ فقط سوييت شبي ٤ تومنههزينه لنديگراف و قايق اينجور چيزارو ميخوام بدونم ببین واقعا گرم میشه بشدت گرم شلوغه و همه چی بنداز بنداز میشهمن بچه جنوبم خودمو لندیگراف و قایق اینا اگر بخواین تفریح کنید یا حالا هرچی حدود پنج شش تومنی میشهامسال لندیگراف به قشم ما هر ماشینی۲۷۰۰دادیم خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
aloooche2 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 37 ببین واقعا گرم میشه بشدت گرم شلوغه و همه چی بنداز بنداز میشهمن بچه جنوبم خودمو لندیگراف و قایق اینا ... کی گفته؟ عزیزم شما کیش رو داری میگی
noo_shin مدیر استارتر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 89 لندیگراف رفت و برگشت ۷۰۰ تو عيد هم همين قيمته؟ هرمز و هنگام چطور؟
aloooche2 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 37 تو عيد هم همين قيمته؟ هرمز و هنگام چطور؟ هرمز و هنگام با ماشین شخصی نمیتونین برین قیمتاش هم از ی تومن ب بالا