2777
2789
عنوان

عشق بعد3️⃣0️⃣سالگی😵‍💫

115 بازدید | 5 پست

نزدیک ی هفتس آشنا شدیم باهم چیزی که تا الان فهمیدم بنظرم خیلی روح اسیب دیده ای داره خودشم برام تعریف کرده از طرف خانواده اش خیلی ضربه خورده درواقع بشدت کمبود محبت داره و خیلی احساسی هستش برعکس پسرایی که این روزها دیدم تا حالا ی کلمه درمورد مسائل جن سی حرفی نزده بهم گفته که منو دوست داره و دوست داشتنش واقعیه میگه من ۳۱ سالمه بچه که نیستم از حسم مطمئنم ( من ۲۱ سالمه) ولی ما بدرد هم نمیخوریم از نظر من قصد من اصلا جدی نیست نمیخوام حسی باشه بینمون چیکار کنم بنظرتون بهش هم گفتم ولی دلم میسوزه براش 😩

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

لطف کن باترحم جلو نروبعد کناربکشی اون بنده خدا ضربه روحی میخورهاگر حسی نداری شروع نکن

من بهش گفتم حسی ندارم و قصدم جدی نیست نمیدونم چیکار کنم حالا عجب گرفتاری شدم هیچوقت کسی نمیاد تو زندگیم که منم ازش خوشم بیاد 

من با اینجور افراد بازی کردم خیلی به بازیشون گرفتم خیلی هم می‌خندیدم ولی به خداااااااااای محمد یه جو ...

نه بابا من همچین ادمی نیستم بخوام کسی اذیت کنم اتفاقا دلم براش میسوزه خیلی اسیب دیده اس این بنده خدا نمیخوام منم اذیتش کنم فقط موندم چیکار کنم اذیت نشه