2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقایون بهتر می‌دونن مخصوصا املاکیها 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

میگن قراره ملک هم گرون بشهاگه میتونی چند سالی نگهش داری بخر وگرنه طلا هم الان خیلی سود خوبی میده

۲۲ گرم دارم النگو و انگشتره

۵۰تومن قراره واسم بریزن اونم برم سکه بخرم؟

۲۲ گرم دارم النگو و انگشتره۵۰تومن قراره واسم بریزن اونم برم سکه بخرم؟

خب با این پول میتونی اونجا زمین بخری؟

چون الهیه تا جایی که من دیدم آپارتمانای خیلی شیک و گرونی داره.زمیناشم احتمالا گرونه دیگه

اونا ک همه میگن بخر بخر 😂

پس نخر تا حالشون گرفته بشه 😂😂😂 ولی دور از شوخی من باشم ترجیحم ، زمین یک خورده ریسک داره اما طلا به لحاظ پس انداز امن ترین 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خب با این پول میتونی اونجا زمین بخری؟چون الهیه تا جایی که من دیدم آپارتمانای خیلی شیک و گرونی داره.ز ...

قسمت های ساخته شده اش آره متری ۳۰ ب بالاست واس همین هرچی اونزمان ب مامانم گفتم بیا قاسم آباد خونه بخریم گفت ن 

الان میخام فاز ۲ الهیه زمین بخرم بندازم ۳سال دیگ ساخت و ساز میشه 

یکم میترسم فقط ک اگ نشد چی

پس نخر تا حالشون گرفته بشه 😂😂😂 ولی دور از شوخی من باشم ترجیحم ، زمین یک خورده ریسک داره اما طلا ب ...

طلا خوبه با درآمدت خرد خرد بخری ولی وقتی جمع شد باید بفروشی ملک بخری آپارتمان مغازه