2777
2789
عنوان

دکتر اسفندبد

982 بازدید | 13 پست

سلام دوستان گل، 

من باید خیلی سریع یه وقت ویزیت برای مادرم با دکتر محسن اسفندبد بگیرم ولی سایت بیمارستان سینا میگه بیمار جدید قبول نمی‌کنه. کسی می دونه ایشون دیگه کجاها کار می کنه یا مطب داره؟ کسی میتونه کمک کنه یه وقت با ایشون بگیرم خواهش می کنم اگر میشه کمکم کنید. موضوع خیلی حیاتی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطب ندارن. ی مرکز دارن، اونجا دو روز در هفته ویزیت هم میکنن. پردیس نور و سرچ کنید. با شماره ها تماس ...

مطمئن هستی عزیزم؟ متخصص خون و آنکلوژی دکتر محسن اسفندبد رو میگم. اگر اینطور بشه خیلی دعات میکنم

متاسفانه الان هر چی زنگ زدم جواب ندادند به شماره تلگرام هم پیام دادم پیامم رو خوند اما جواب نداد😭

شماره ی تلفن به چند جا وصل میشه. عجیبه که پاسخگو نبودن. 

وقتی پیام و خوندن، حتما راهنمایی میکنن. 

امیدوارم سلامت باشید.

ممنون دوست گلم متاسفانه مادر منو قبول نکردن گفتند هر جا قبلا رفته شیمی درمانی همونجا بره پیش دکتر😭 مادرم بیمارستان سینا می رفت که اونجا هم جوابش کردند الان نمی‌دونم کجا ببرمش 

ممنون دوست گلم متاسفانه مادر منو قبول نکردن گفتند هر جا قبلا رفته شیمی درمانی همونجا بره پیش دکتر😭 ...

متاسفم که این و میشنوم. ولی وقت دکتر قاعدتا باید میدادن. شاید بهتره با پزشک قبلیشون صحبت کنید یا حضوری ی وقتی بگیرید از اسفندبد. امیدوارم اوضاع بهتر بشه 🤗

متاسفانه الان هر چی زنگ زدم جواب ندادند به شماره تلگرام هم پیام دادم پیامم رو خوند اما جواب نداد😭

عزیزم بیمارستان خاتم الانبیا هم هستن،

شماره مطب دکتر 83557510

روزهای زوج از ساعت ۳ الی ۸ عصر بیمارستان خاتم الانبیاست اگر منشی گفت وقت نداره حضوری برید و پافشاری کنید حتی به خود دکتر بگید همون روز آخروقت ویزیت میکنه.

ممنون دوست گلم متاسفانه مادر منو قبول نکردن گفتند هر جا قبلا رفته شیمی درمانی همونجا بره پیش دکتر😭 ...

بیمارستان خاتم الانبیا ساختمان یاس طبقه اول درمانگاه مطب دکتر اسفندبد روزهای زوج ساعت ۳ ببعد