2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟

110 بازدید | 18 پست

نمیدونم چم شده شدم ی آدم افسرده همش تو خودمم گریه میکنم.احساس میکنم زیادی رو شوهرم حساسم میخام دوس داشتنمو کم کنم اینجوری نمیتونم.همش اتفاقای گذشته یادم میفته ناراحت میشم.تو تاپیک قبلیمم گفتم دختر خاله شوهرم قبلا اینو دوسش داش الانم همش دور این میچرخه تا نظر اینو جلب کنه اون دختره هم همش رو اعصابمه کاراش یادم میفته دیوونه میشم

همش ب خودم میگم زندگیه اینـجور چیزا زیاد پیش میاد این ک ب اون رو نمیده من چرا ناراحت میشم ولی مشکل اون نیس حالا چن روزه ک ندیدمش همش تو فکرمه خودمو عذاب میدم نسبت ب شوهرمم دلسرد میشم اینجوری بهش رو نمیدم ولی تقصیر اون چیه اخه؟چیکار کنم راهنماییم کنین ب کسی هم نمیتونم چیزی بگم.ب شوهرم میگم بعدشم پشیمون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن خسته شدم دگ فقط میگم بمیرم راحت شم

ببین یه چیزایی دست خداست. و البته دست شوهرت. سنگم بباره دختره خاله هه نمیتونه کاری کنه. توکل کن و زندگیت رو حفظ کن نه محبت زیادی کن که دلزدش کنی نه کم بذار. هیچوقت از حساسیت به شوهرت نگو. اونم حساس میشه. مردم رو وارد حریمت نکن. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!
به شوهرت محبت کن و دورش کن از این آدم بنظرم برو مشاور کمک تخصصی بگیر

برعکس از وقتی اینجور شدم نمیزارم نزدیکمم شه ی جوری میشم میگم از همه دور باشم از فامیلا از این شهر  فقط تنها باشم

ببین یه چیزایی دست خداست. و البته دست شوهرت. سنگم بباره دختره خاله هه نمیتونه کاری کنه. توکل کن و زن ...

همش احساس خفگی میکنم بغض میکنم.مشکل اینجاس  چن روز پیش ب شوهرم گفتم با دختره مشکل دارم همه چیو هم بهش گفتم

بخدا بیچاره بهش رو نمیده من مریض روانی شدم

پس رو خودت كار كن،اينقدر هم جلو همسرت اين قضيه رو به زبون نيار،هر چيزي رو كه پروبال بدي خداي ناكرده جدي ميشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
ببین یه چیزایی دست خداست. و البته دست شوهرت. سنگم بباره دختره خاله هه نمیتونه کاری کنه. توکل کن و زن ...

میترسم اگ اینجوری پیش برم فکرای ناخوشایندی بیاد سراغم.زیاد قوی نیستم

میدونم ولی چیکار کنم خوب شم؟؟

فكرت رو درگير كاراي ديگه كن،مطالعه ت رو زياد كن،كلا هر موقع فكر كشيده ميشه به اين قضيه،سريع خودت رو مشغول به كاري كن،به فكرت بال و پر نده،رابطه ت رو هم با همسرت صميمي تر كن،بهش محبت كن،بهش بگو كه خيلي دوستش داري،اين جمله معجزه ميكنه نه براي اون،بلكه حال خودت بهتر ميشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين