2777
2789
عنوان

🥲💔چه دنیای خرابی

96 بازدید | 11 پست

بابای من ۶۴ سالشه زمانی که ۴۹ سالش بوده من بدنیا اومدم یعنی بخاطر مامانم که یسری مشکل داشته بابامم پای مامانم صبر کرده تا بلاخره بچه دار شدن فکر کنم از اون روش که اسپرم رو مستقیم انتقال میدن با دستگاه 

خلاصه بعد سال ها بچه دار شدن و بابای من قیافش کمتر میخوره مثلن ۵۵ کسی چیزی تا بحال بهم نگفته ولی می‌شنوم بچه ها در مورد کسای که ۵۰ یا ۶۰ سالشونه میگن اینا چطوری زندن یا زیادی عمر کردن ناراحت میشم یعنی چه مگه ۶۰ سال خیلیه وقتی چشم بهم میزنیم داره زمان میگذره 🙄💔وقتی اینطور حرفا رو میشنوم ناراحت میشم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

مردم دهنشون همیشه بازه اگه به هر حرفی واکنش نشون بدی نمیتونی زندگی کنی 

بیخیال بابا 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی همچین حرفی زده اونا بی شخصیتن ول کن

حس بدی آدم میگیره 

مثلا مادر من چند سال پیش فوتش شده 

پدر من قصد ازدواج مجدد نداره‌

ولی این فامیل و عمم نشسته بودن شنیدم گفتن دیگه سنش زیاده واسه این حرفا 🙄

والا من نشنیدم همچین چیزی که شما میگید گاهی با دشمن فرضی می‌جنگید الان برد پیت شصت سالشه نشنیدم کسی ...

اون برد پیته 

اونجا اروپاس چوم داغون نمیشن معلومه براشون که ۶۰ زیاد نیست اینجا ۳۰ ساله ها داغونن معلومه تهش میگن ۶۰ فلانه

اون برد پیته اونجا اروپاس چوم داغون نمیشن معلومه براشون که ۶۰ زیاد نیست اینجا ۳۰ ساله ها داغونن معلو ...

خب خودت جواب خودت و دادی کسی که به خودش نرسه و شصت سالش باشه ولی انگار نود سالشه طبیعی که اینا رو بشنوه اما شما داری میگی پدرت سنش بهش نمیاد و خیلی کمتر میزنع خب دیگه دلیل ناراحتیت چیه 

مردم دهنشون همیشه بازه اگه به هر حرفی واکنش نشون بدی نمیتونی زندگی کنی بیخیال بابا

از فامیلم بدم میاد مادر من ۳ سال پیش فوت شده 

پدرم قصد ازدواج نداره کلن ولی این فامیل شنیدم یبار میگفتن سنش زیاده واسه فلان و اینا اعصابم خورد شد یعنی چه 

متنفرم از این آدما که خیلیم زیادن متاسفانه 

حس بدی آدم میگیره مثلا مادر من چند سال پیش فوتش شده پدر من قصد ازدواج مجدد نداره‌ولی این فامیل و عمم ...

خدا رحمتش کنه عزیزم به دل نگیر اتفاقا بابات ازدواج نکنه به نفع تو هستش مردم حرف زیاد میزنن جدی نگیر

خدایا شکرت   
خب خودت جواب خودت و دادی کسی که به خودش نرسه و شصت سالش باشه ولی انگار نود سالشه طبیعی که اینا رو بش ...

کاش میشد یه عکس بدم ببینید 

خدا رحمتش کنه عزیزم به دل نگیر اتفاقا بابات ازدواج نکنه به نفع تو هستش مردم حرف زیاد میزنن جدی نگیر

میدونم اونم چون من دوست ندارم ازدواج نمیکنه 

چون میدونه من مخالفم قید همچیو زده راستش سال اول خیلی فشار رومه بود چون خیلی از این حرفا می‌شنیدم که میگفتن بهش برو زن بگیر و فلان ولی خداروشکر الان خفه شدن 

خب خودت جواب خودت و دادی کسی که به خودش نرسه و شصت سالش باشه ولی انگار نود سالشه طبیعی که اینا رو بش ...

عکسشو گذاشتم الانا میاد