2777
2789
عنوان

همش اویزونشم

86 بازدید | 6 پست

شخصیت وابسته ای دارم بهش در حالی ک اولا برعکس بود اون وابسته بود مطمئنم بهم خیانت میکنه و دوسم نداره حتی چند بار گفته نمیخامت ولی نمیتونم دست بکشم ازش چیکار کنم پیشش غرورمو حفظ کنم بخاطرش ب حدی تورو خانواده وایسادم ک‌همه فکر میکنن طلسمم کرده … تراپیست هم جواب نداد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزت نفس نداری عزیزم وگرنه هیچوقت اجازه نمیدادی یکی به شخصیتت توهین کنه. اصل هر رابطه ای احترام و صداقته. اگه تو رابطتتون نیست بیخیالش شو جلوی ضررو از هر جا بگیره منفعته :)

هیچکس بیشتر از خودت حسرت به دلت نمیذاره آدمی‌زادِ طفلی.

عزیزم تو خیلی ارزشت بیشتر ازیناس که بخای وابسته اون باشی یمدت حواستو بده به خودت بهش بی محلی کن. کاری کن متوجه بشه که سرد شدی این واقعا یه واقعیته پسرا از اینکه بچسبی بهشون خوششون نمیاد بفهمن وابسته ایی فاصله میگیرن ولی وقتی نشون بدی تو داری فاصله میگیری ارزش برا خودت قائل باشی اون میوفته دنبالت مطمئن باش متوجه میشه

اینم بگم من یمدت رابطم خیلی سرد بود رو خودم زیاد کار کردمو کلی فیلم اموزشی دیدم. ذهنمو مثبت کردم شخصیتمو ازون وابستگی دور کردم یه جوری که طرف متوجه شد اون نباشه ام من زندگیم رو رواله   و حدود یکماهو نیمه سابلیمینال گرمی رابطه گوش میدم خیلی عالی بود ازون موقع نه دعوایی هست نه چیزی و میگه خیلی وابستم کردی نمیتونم دوریتو تحمل کنم