2777
2789
عنوان

پیش دبستانی برای اول اجباریه

1371 بازدید | 15 پست

سلام دختر من سال آینده به سن پیش دبستانی می رسه.

امروز به یه مدرسه دولتی تماس گرفتم شرایط رو بپرسم گفتن برای پایه اول مدرک پیش اجباري شده دو ساله.

دوستانی که پارسال بچه هاشون رو ثبت نام کردن واقعا اینطوریه؟

اینجوری باشه بیچاره ایم.امسال ده میلیون هزینه پیش دولتی بوده سال دیگه رو خدا به خیر کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اجباره اگه نفرستی مجبور میشی ۳ ماه تابستون بفرستی ک کلاس خیلی فشرده و بدرد نخوره و از اونورم سریع باید بره کلاس اول و زده میشه

الان پسرم پیش دبستانیه حتی یه سری چیزای کلاس اول مثل داستان نویسی و شعر و الگو یابی و اموزش نشانه ها و نوشتن رو دارن یاد میگیرن

اره اجباره اگه نفرستی مجبور میشی ۳ ماه تابستون بفرستی ک کلاس خیلی فشرده و بدرد نخوره و از اونورم سری ...

رآهی نداره با هزینه کمتر بشه فرستاد؟

ده میلیون خیلیه

میتونه عادی بره یا تابستون قبل از کلاس اول یه دوره فشرده میزارن شرکت کنهبعضی مدارس دولتیم پیش دبستان ...

ده میلیون هزینه مصوب پیش مدارس دولتیه وگرنه غیرانتفاعی که خیلی بیشتره

رآهی نداره با هزینه کمتر بشه فرستاد؟ده میلیون خیلیه

تو محله تون پرس جو کن سرا های محله خانه فرهنگ یا مسجد با هزنیه خیلی کم پیش دبستانی میزارن آنچنان مهم نیست خودتو زیاد ناراحت نکن والا بچه من یه ماهه رفت از اونی که کل دوره پیش دبستانی رو گذرونده خیلی زرنگتره مونده به خود بچه