2777
2789
عنوان

زرد زخم

67 بازدید | 10 پست

سلام دوستان بچم چندروزه بینیش و لبش زخم شد ما فکر کردیم تبخاله براش پماد گرفتیم از دیروز بدتر شد تو گوگل سرچ کردم علایمش ب زرد زخم میخوره دیروزم جمعه تعطیل بودن دکتر نبود امروز میخوام ببرمش دکتر خیلی ناراحتم بچه رو چندروز نگه داشتم اینجور فکر میکردم تبخاله کسی تجربه زرد زخم داشته؟😭

حالا شاید زرد زخم نباشه چون داره خوب میشه زرد شده

حسادت به حیوانات پدیده ایه که فقط توی ایران وجود داره و متاسفانه خیلیی ام زیاده ..یعنی یه عده چشم ندارن ببینن یه حیوون داره غذا میخوره اغلب طاقت نمیارن حیوونو میترسونن یا به کسی که داره غذارسانی میکنه میگن بجای این به آدما کمک کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش پوسته پوسته زرد میزنه چرب میکنم میکنمشون باز همونجور میشه😢

هیچی نیست گلم نترس ببر دکتر یه پماد میده فوری خوب میشه 

اون پماده ک زدی بهش نساخته

حسادت به حیوانات پدیده ایه که فقط توی ایران وجود داره و متاسفانه خیلیی ام زیاده ..یعنی یه عده چشم ندارن ببینن یه حیوون داره غذا میخوره اغلب طاقت نمیارن حیوونو میترسونن یا به کسی که داره غذارسانی میکنه میگن بجای این به آدما کمک کن

هیچی نیست گلم نترس ببر دکتر یه پماد میده فوری خوب میشه اون پماده ک زدی بهش نساخته

خیلی میترسم تو گوگل زده یکی از دلایلش دیابت زده هروقت آزمایش گرفتم ازش قندش نرمال بود نکنه چیزی شده الان😢

خیلی میترسم تو گوگل زده یکی از دلایلش دیابت زده هروقت آزمایش گرفتم ازش قندش نرمال بود نکنه چیزی شده ...

نباباااا تو ام ... تو چقدر استرسی هستی دختر