2777
2789

بااین ک مقصراونه ولی نمیدونم چرا دلتنگشم زنگم نمیزنه خیلی ذکر و دعا هم انجام دادم تواین روزها ن زنگ زده ن حتی دلتنگ بچش شده فقط روز اول زنگ زد ک فک میکنی میام دنبالت.باخانواده شوهرم یجامیشینیم خیلی دخالت کردن و میکنن ب زندگیمون کلا دوست دارن همش دعوابینمون راه بندازن الانم دگ نمیدونم چکارکنم حالم خوب نیس لطفا بگید من چ کارکنم حوصله ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر بدترین کار دنیا ست ...این شعار هر روز من تو زندگیمه به بچه مم میگم ...از اول اشتباه کردید وایسید حرفتونو بزنید خونه رو ترک نکنید ...کاش اینو بزرگترها بهمون یاد میدادن....حیف از عمرمون که تو مدارس به درسهای بیخودی گذشت و یکم مهارت زندگی بهمون یاد ندادن 

امید آخرین چیزیست که میمیرد

اینم بگم اونقد خونه مونده بودم دلم گرفته بود من همینجوری میومدم گف دگ نیا خودش هرلحظه پیش خانوادشه وثتی میخوام بیام من خونه پدرم میگه دگ نیا خونه 

چرا خونه رو ترک میکنین.دیگه برای همسرتون عادی میشه این رفتن و اومدن.با دعا اگه میخواد چیزی حل بشه دنیا گلستان شده بود.خودتون باید باهم مشکلتون رو حل کنین.امکانش نیست مستقل بشین؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
چرا خونه رو ترک میکنین.دیگه برای همسرتون عادی میشه این رفتن و اومدن.با دعا اگه میخواد چیزی حل بشه دن ...

گفتم ک برای قهرنمیومدم همینجوری میومدم گف دگ نیا