2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که یه هفته از از موعودم گذشته حال کم رنگی انداخته بود یکی  دوباره  انداختم ولی یه یکی دیگه دوباره انداختم اصلاً منفی بود ولی هنوز پریودم نشدم اقعاً نمی‌دونم چیکار کنم

مدیکور بزن بهت نشون میده صددرصد

مدیکور پنجاه درصد مواقع برای من مثبت کاذب انداخته. جالبه چون همه اینجا ازش تعریف میکنن و اکثر داروخونه ها دارن باز میخریدم ولی کم کم به این نتیجه رسیدم مارکای ساده بیست تومنی هم ازش دقیقترن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مدیکور پنجاه درصد مواقع برای من مثبت کاذب انداخته. جالبه چون همه اینجا ازش تعریف میکنن و اکثر داروخو ...

من همین چند روز پیش زدم مثبت شد

دوماه پیش هرچی میزدم منفی بود و درست بود

ایندفعه اولش ی هاله خیلی کم رنگ انداخت ولی همونم درست بود

من همین چند روز پیش زدم مثبت شددوماه پیش هرچی میزدم منفی بود و درست بودایندفعه اولش ی هاله خیلی کم ر ...

مبارک باشه عزیزم😍

مدیکور برای من دیگه قابل اعتماد نیست. مثبت کاذبش هیچی، مارکای دیگه رو شب هم بزنی نود درصد جواب درست میدن این معمولا منفی میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.